94 bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.6 ★★★★★ Lees hier de leuke reacties

Wedding | 12.07.2019 | Sandra & Jimmy – Hoeve Sparrendam Hoevelaken

Chocolate makes everything better… don’t you think?

Wow!!! Lieve Karin en Robin! Wij zijn sprakeloos! We kunnen niet wachten op de rest. Zo fijn om jullie beide als fotografen erbij te hebben! Wij hebben van onze dag genoten!

Je weet natuurlijk nooit wat je op een Wedding te wachten staat wanneer je ‘s ochtends samen in de auto stapt op weg naar een bruidspaar. Dat het allemaal zo perfect op z’n plek zou gaan vallen ook niet. De voorbereidingen waren gezellig, met moeders, vaders, zussen enz. een kameel, paarden, paardenkoets, witte London Cab. Toen met koets en paarden naar Kasteel Groeneveld. Het weer was dreigend en alle weersvoorspellingen zeiden dat het om 09:00 uur ging regenen, maar de ontmoeting waar bruid verrrast werd met paardekoets en ruiters verliep zowaar droog. In de tuinen van Kasteel Groeneveld was het dreigend, met onweersgeluiden op de achtergrond maar nog steeds te doen. Wij fotografen laten ons echter niet graag verrassen dus Buienradar in de gaten houdend, wisten we dat we voor 12:15 uur binnen moesten zijn. Bij de laatste trede richting het kasteel barstte het los, met flink onweer en héél véél regen. Perplex en van geluk sprekend stonden we met z’n viertjes nog minutenlang in de gang van het kasteel. Droog gebleven wel te verstaan! What happened here?

Leuke en gekke foto’s in een kasteelsetting gemaakt, om daarna te gaan genieten van de gezelligheid van Hoeve Sparrendam en een prachtige taart van The Cakequeen.

OFFERTE AANVRAGEN