94 bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.6 ★★★★★ Lees hier de leuke reacties

Personal Art Style

KayPhoto4u heeft met Personal Art Style iets unieks voor jullie ontwikkeld. In films en series, in reclames en in de muziekwereld, op Instagram en Facebook…Overal om je heen zie je beelden die een krachtige styling (beeldbewerking) hebben meegekregen. Als kijker van die beelden grijpt de maker ervan je bij de lurven. Jeans-fabrikanten benadrukken hoe stoer het is om hun jeans te dragen. Beyoncé laat je een wereld van glamour zien. In actiefilms zijn de beelden zó intensief dat je het gevoel hebt dat je zelf achtervolgt wordt. De reclame van de nieuwste smartphone laat je geloven dat je door deze te kopen 20 jaar vooruit gaat in de tijd. De allesbepalende woorden hierin zijn branding en imaging.

Een half uurtje online op zoek naar een passende bruidsfotograaf doet je hoofd duizelen. Er is enorm veel aanbod en vrijwel elke beroepsmatige trouwfotograaf heeft een aantal geweldige foto’s in zijn/haar portfolio. De onderlinge verschillen in al die portfolio’s zijn echter niet zo heel groot. Romantiek, een lach en een traan, mooie poses op een brug in het park, een verliefde blik bij de openingsdans. Beelden waar geen enkele bruidsfotograaf omheen kan. Ook wij niet.

Door met Personal Art Styling te werken, geven we een aantal beelden van jullie huwelijksdag de extra kracht die we benoemen in de eerste alinea. Wij ontwerpen speciaal voor jullie één of meerdere stijlfilters die we baseren op de input die we van jullie hebben gekregen in het kennismakingstraject. Wie zijn jullie? Wat doen jullie? Waar houden jullie van? Hoe is jullie kijk op fotografie en hoe staan jullie in het leven? De antwoorden hierop zijn voor elk bruidspaar anders. Dit leidt ertoe dat de fotografie die wij met Personal Art Style voor jullie gaan maken anders is dan wat je met de traditionele technieken kunt maken.

Niet onze stijl, maar jullie persoonlijke stijl is voor ons leidend. KayPhoto4u ontwerpt op deze wijze een vorm van persoonlijke kunst, wat onze fotografie fris, eigentijds en vooruitstrevend maakt. Uiteraard alleen als je dat ook leuk vindt en dit bij je past. Personal Art Style is een keuze. De basis van onze trouwreportages biedt keurige, verhalende foto’s. Mooi ontwikkeld in een natuurlijke kleur, afgewisseld met zwart/wit foto’s voor degene die daar van houdt. Wil je jullie mooiste momenten van de trouwdag een echt wauw-moment meegeven, dan kies je voor Personal Art Style.

Onderstaand enkele voorbeelden van Personal Art Styling met naast de foto de oorspronkelijke foto direct van de camera. Wil je weten hoe Personal Art voor jullie uit kan pakken of wil je meer informatie hierover, laat het ons dan graag weten.

Personal Art Wedding Photography
Personal Art Wedding Photography
beeld_3_copyright_kayphoto4u_bruidsfotograaf4u

Natural Styling

Bij een Natural Style Reportage behoudt de foto de kleur zoals deze door de camera is vastgelegd. Een camera is een spiegelreflex. Is er dus veel rood in het fotokader, dan is er ook veel rood reflectie op de foto terug te zien. Dat kan je alleen wegwerken door de foto opnieuw op te pakken in de digitale doka. Daarom is het belangrijk dat foto’s nabewerkt worden en dat doen wij dus ook als wij een Natural Style reportage opleveren.

Foto’s worden dusdanig qua kleur op elkaar aangepast, zodat je één mooie en eenduidige kleur op de foto’s ziet en de foto’s onderling in één kleurlijn staan. Ook de uitsnede van de foto wordt opnieuw bepaald, omdat we nooit elke foto op die milliseconde dat het gemaakt is, ook perfect in gekaderd beeld hebben. Hoeveel ervaring we ook hebben, wij vinden van onszelf dat het met een fris oog altijd nog wat beter kan. Hieronder een voorbeeld van een foto direct van camera en dezelfde foto die daarna beetgepakt is, met behoud van natuurlijke kleuren.

plaat_1_copyright_kayphoto4u_bruidsfotograaf4u
Niet elke fotograaf werkt met een digitale doka en het maken van een selectie. Dat maakt dan ook de grote prijsverschillen in de markt. De fotograaf die niet ontwikkeld kan binnen 1 week alle foto’s opleveren, soms zelfs zonder een selectie te maken. Je krijgt dan alle gemaakte foto’s, maar je moet zelf dan maar uit de duizenden foto’s je verhaal en een album gaan maken. Dit is best een zware, tijdrovende opgave voor iemand die geen fotograaf is.

Ook heeft de fotograaf dan vaak geen tijd genomen om alle foto’s nog na te kijken, de uitsnede te verbeteren, schaduwen of vlekken uit gezichten te halen of bijvoorbeeld een storend balletje op de achtergrond bij de familieportretten weg te werken. Daarom rekent hij of zij je dan ook vaak een goedkopere prijs. Dat is goed, want daarmee is er voor ieder budget en iedere wens iets te kiezen op de bruidsfotografie markt.

 

OFFERTE AANVRAGEN