94 bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.6 ★★★★★ Lees hier de leuke reacties

De fotografen van KayPhoto4u Personal Art Wedding Photography

Karin, Leon en Priscilla, het team van KayPhoto4u Personal Art Wedding, vanaf 2010 in deze samenstelling en als specialisme (internationale) Wedding Photography & videography. Zij worden bijgestaan door teamgenoten Annemieke, Jorn & Wouter.

Gepassioneerd, echte mensen-mensen, sociaal en attent. Zo worden ze vaak ervaren door bruidsparen die met hen hebben samengewerkt.Qua fotografie weten zij zichzelf écht te onderscheiden, want zij zijn een van de weinige fotografen in Nederland die onwijs veel diverse stijlen van fotografie eigen zijn. Juist daarom hebben we een hele breed scala aan mensen die bij KayPhoto4u aankloppen. De gemene deler is ‘Iets Anders’. Veel bruidsparen kiezen KayPhoto4u omdat ze geen fotomodel zijn en dus ook geen foto’s alsof ze in een trouwmagazine moeten staan, perfect geposeerd, handje daar, voetje daar.

Daarom zie je zoveel verschillende foto’s op onze website, van een bruidspaar dat lekker gek loopt te doen, 5 minuten voordat ze gaan trouwen, in de ceremoniezaal van Kasteel de Schaffelaar, tot een bruidspaar die innig en lief met elkaar een momentje deelt, tot een fles champagne die open getrokken wordt om de dag te vieren, tot een prachtige lach of traan van een dierbare gast. Iedereen is anders en wij laten je graag dat terugzien op de foto’s.

Alle prachtige momenten en lieve mensen die jullie huwelijksdag onvergetelijk gaan maken worden door onze fotografen spontaan op de foto gezet, precies zoals jullie ze ook kennen. Niet overdreven geposeerd, geen ‘selfie, maar tante Wilma die haar verhaal voor de zoveelste keer vertelt, nu aan een beste vriendin van jou, met haar handgebaren, haar gezichtsuitdrukking, waarmee je precies ziet waar ze het over hebben.

 

In ons werk gaan we het liefst voor een ‘Friends For A Day’ gevoel en dat is ultiem. Vertrouwen hebben in elkaar, een vrolijke lach geven aan en attent zijn, zoals je van je vriendin of vriend mag verwachten. Dat maakt dat elke samenwerking een hele bijzondere wordt. We zijn geen personeel, we zijn geen zakelijke leverancier. Kijk maar hier want onze ‘Friends’ kunnen dat veel beter vertellen dan wij. Zij delen graag hun ervaringen met KayPhoto4u.

 

Ik wil graag persoonlijk kennismaken

Wil je graag de mensen achter de foto’s op deze website leren kennen, gebruik dan de knop om een persoonlijk, uiteraard vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons te plannen. Geef in het open tekstveld aan: KENNISMAKING.

We nemen binnen een dag telefonisch contact met je op om de afspraak te plannen.

Geef een reactie

OFFERTE AANVRAGEN