94 bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.6 ★★★★★ Lees hier de leuke reacties

Wedding | 06.07.2019| Christiaan & Janneke – Ernst Willes Hoeve Zeist

There is no one like you…

Dankjewel dat jullie de fotografie en videografie op onze huwelijksdag hebben verzorgd. We vonden het een topdag en hebben heel erg genoten. Nogmaals dankjewel voor jullie fijne bijdrage aan onze dag! – Christiaan en Janneke

Een lekker Hollands/Friese Wedding.  ‘Doe maar gewoon…’ was wel stiekem het motto van deze dag. Aan de ene kant heel gewoon (wat nou op verschillende adressen omkleden terwijl de woonkamer al gezellig vol zit? Dit doen we gewoon lekker in ons eigen huis, maar dan wel zo dat we elkaar niet kunnen zien), maar ook iedereen waanzinnig lief voor elkaar, met als toonbeeld dit bruidspaar zelf.

Het vroeg enig organisatorisch talent van de fotografe bij binnenkomst bij huize bruidspaar, maar dat maakte het ook direct gezellig. In alle drukte even een mooie setting maken van de bruidsaccessoires, daarna foto’s én video van het aankleden van bruidegom en vevolgens aankleden van de bruid. Daarna een ontmoeting in een propvolle woonkamer, en daarna al crossend met een prachtig oude Mercedes richting… jawel.. Soesterduinen na eerst wat foto’s gemaakt te hebben bij Slot Zeist! Soesterduinen…. daar waren we pas geleden toch ook al eens? Dan wel nu andere foto’s maken dan 2 weken geleden, dus ook weer allemaal andere plekjes opzoeken. Gingen we toen naar rechts? Dan nu naar links!  Waar Slot Zeist wat meer de romantiek de boventoon voerde vonden dames fotografen het nu wel tijd voor een beetje fun in het zand met dit bruidspaar, dus rennen, springen, spelen, gek doen was wel het motto met dito foto’s tot gevolg.

In de prachtige trouwzaal van stadhuis Zeist werden mooie woorden aan elkaar geuit, waarna een volmondig ‘Ja’ het huwelijk inluidde en het bruidspaar snel de benen nam richting de Ernst Willes Hoeve in Zeist. Warme felicitaties, een regenbuitje, een prachtige taart, een gekke groepsportrettensessie, een diner vol speeches en een gezellige feestavond zonder openingsdans, maar boordevol (ex) studentenhumor. Een dag om nooit te vergeten!

OFFERTE AANVRAGEN