94 bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.6 ★★★★★ Lees hier de leuke reacties

Wedding |05.07.2019| Kevin & Jessica – Kasteel Haarzuilens (De Haar)

“It’s wonderful to have a partner who lets you be you”

Wat een onwijs leuke dag hebben wij gehad.Het was zo leuk om jullie als fotografen en friends op onze trouwerij te mogen hebben. We hebben zo genoten van jullie aanwezigheid en wat hebben jullie het onwijs goed gedaan, lekker jezelf en ons en de gasten op ons gemak gesteld en daarbij ons uit de comfort zone gehaald. Dit is echt waar wij naar op zoek waren. We kijken uit naar de mooie foto’s maar deze zien we vanzelf tegemoet. Wij en onze gasten hebben van jullie genoten, we horen van steeds meer gasten dat ze jullie erg leuke, vriendelijke en goede fotografen vinden. Jullie deden het ook zo leuk op onze dag wij zijn erg blij dat we voor jullie hebben gekozen. Liefs Kevin en Jessica

Als je op Kasteel de Haar gaat trouwen dan weet je… there is romance in the air.

Maar voordat het zover was togen we eerst naar het Noorden des Lands richting Anna Paulowna en Den Helder voor de voorbereidingen van bruid en bruidegom, de ontmoeting en een fotoshoot aldaar. Daarna een uurtje op weg richting het prachtige Kasteel in de regio Utrecht. Het paar werd warm welkom geheten door hun gasten op de trappen van het Kasteel, waarna de ceremonie in de prachtige bloementuin werd gehouden met de altijd weer grappige babs en cabaretier Jelle Kuiper. Bij het koetshuis een heerlijk drankje, taart, groepsfoto’s en gezelligheid, een geweldige herentree van de bruid in een ware Kim Kardashian achtige avond (trouw) jurk. Daar hebben Leon en Karin wel even een momentje van gemaakt voor de foto, samen met alle daggasten.

De avond werd ingeluid met de altijd doldwaze guestshoot met vervolgens een mooie openingsdans en flower toss.. let’s party!

Een gave 360 foto is via deze link te bekijken

OFFERTE AANVRAGEN