94 bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.6 ★★★★★ Lees hier de leuke reacties

Wedding | 12.07.2019 | Mathew en Inge – ‘t Losse Hoes

As deep as a knife cuts, as deep is my love for you…

Wedding van Mathew en Inge op 12.07.2019 bij Gasterij ‘t Losse Hoes in Holten.

Wat een fantastische foto hebben wij cadeau gekregen met een super lief kaartje! Dankjulliewel!
Nog steeds ontzettend aan het nagenieten!! – Mathew en Inge

Dit mooie stel uit Mariënheem had ons ontmoet op de Wedding Fair in Zwolle, waar KayPhoto4u altijd met veel plezier van de partij is. Enthousiast over onze wijze van werken en het ‘beetje anders’ van onze foto’s deed Mathew en Inge direct bij het kennismakingsgesprek voor ons kiezen.

Op deze 12e juli 2019, notabene de trouwdag van Kay en Leon van KayPhoto4u, beleefden we de hartelijke, allervriendelijkste en gezellige mentaliteit van dit vrolijke bruidspaar en hun gasten. Van separate voorbereidingen, een Mini Pick-Up, een enorme hoosbui en een fotoshoot met motoren in de stadsgarage van Raalte, naar de gezellige ambiance van ‘t Losse Hoes in Holten voor de ceremonie, boorel en taart en afsluitend een heerlijk diner en grandiose feestavond in Mariënheem bij De Kruidentuin.

Bij het taartmoment daagden we durfal Mathew uit om ons dit beeld te gunnen. Moeder prevelde nog “Daar is ie gek genoeg voor hoor”, waarna de jongeman het mes aan zijn tong zette en de bruid spontaan dit gezicht trok. Onze fotografe Priscilla was spot on; Een heerlijk shot om voor altijd te koesteren.

OFFERTE AANVRAGEN