94 bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.6 ★★★★★ Lees hier de leuke reacties

73/05-09-2015 Tugli & Silke

Vintage wedding van Tugli & Silke in Sterksel

Maandenlang hadden we uitgekeken naar een echte Vintage wedding met een prachtige bruid in Vintage wedding stijl en bruidegom in Italiaanse ‘schnitt’. Het plaatje zat al helemaal in ons hoofd, alleen er ontbrak iets op de dag zelf, iets wezenlijk belangrijks wat het helemaal af zou maken… de zon! Maar om eerlijk te zijn… het werd hoe dan ook een mooie huwelijksdag. Daar was uiteindelijk geen zon voor nodig.

Silke & Tugli zijn al meer dan 10 jaar verliefd. Hoog tijd om daar een ring en “getrouwd” aan toe te voegen, maar dan wel met een huwelijksdag op geheel eigen wijze. Geen stadhuis en feestzaal, maar een grote vakantiewoning, midden in de natuur, met houten bordjes aan de bomen die het programma van de middag meteen duidelijk maakten… 15:00 uur ceremonie … 16:00 uur High Tea. Ook de verdere aankleding was in Vintage Wedding stijl waarbij een selecte groep geliefden getuige mochten zijn van het aloude ‘Ja’ woord van dit mooie, Utrechtse bruidspaar.

Wij als fotografen worden altijd graag verrast door ‘iets nieuws’ en zo verrasten Tugli & Silke de gasten (en ons) met een heuse wijnceremonie, zoals zij dat zelf noemen. Ze hebben elkaar een brief geschreven die tijdens de ceremonie met een goede fles (Italiaanse) wijn in een kistje werd gelegd en dichtgetimmerd, om over 5 jaar op hun huwelijksdag weer te openen… mooi!

2015-09-05_Bruidsreportage_Vintage_Kayphoto4u_Tugli&Silke

OFFERTE AANVRAGEN