94 bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.6 ★★★★★ Lees hier de leuke reacties

74/28-08-2015 Jeffry & Yvonne

Bruidsreportage Jeffry & Yvonne in Gouda

Jeffry & Yvonne zijn jong als ze zijn al aardig wat jaartjes samen. Op 28 augustus 2015 mochten dan ook de vlaggen in Gouda uit, mocht de ballonnenboog gespannen en konden de billen van het bruidspaar plaatsnemen in een fraaie dakloze Volkswagen Kever om voortaan als man en vrouw Zwaan door het leven te gaan.

Met de zon op de toet volgden we het paar van Fijnaart naar Gouda, naar Haastrecht voor de repo en ras ras in een lokale file om op tijd te zijn voor de ceremonie in één van de oudste trouwzalen in Nederland, het oude Stadhuys in Gouda. Omringd door een allervriendelijkste groep intimi beleefden we alle mooie momenten met dit vrolijke en in chique ornaat gestoken bruidspaar.

Jeffry & Yvonne…We hebben jullie persoonlijk al zeer welgemeend bedankt voor het feit dat wij op jullie trouwdag de fotograferende eeuwigheidstovenaars mochten zijn. Via deze weg nogmaals aan jullie en al de lieve mensen die jullie omringen dank voor de manier waarop wij door iedereen opgenomen zijn, en voor alle waardering die er uitgesproken is. Top!

Bruidsreportage Jeffry & Yvonne, Kayphoto4u, bruidsfotograaf4u, Bruidsreportage Amersfoort, bruidsreportage Gouda, bruidsreportage, bruidsreportage Amersfoort, bruidsreportage Vathorst, Trouwfotograaf Amersfoort, Trouwfotograaf Gouda, Trouwen Gouda, fotograafofferte, fotograaf offerte, trouwfotograaf offerte, bruidsfotograaf offerte

OFFERTE AANVRAGEN