94 bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.6 ★★★★★ Lees hier de leuke reacties

75/22-08-2015 Sander & Brenda

Bruidsreportage Sander & Brenda in Diemen en Amsterdam

22 Augustus 2015…Sander & Brenda…en alweer, zoals bij al zoveel shoots dit jaar, stond de gele kachel aan de hemel op standje 30. Verzengend warm was de lucht, teder warm het geluk en de liefde van Sander & Brenda. Met als settings Amsterdam IJburg en Diemen wederom een hoofdstedelijke shoot dit jaar.

Een magische dag, noemt Sander het zelf in een berichtje aan ons vanuit huwelijksreis bestemming Indonesië. We werden aangenaam verrast door twee prachtige geloften die het bruidspaar naar elkaar uitsprak tijdens de ceremonie, door een bijzondere wijze van ringen showen, door een heerlijk lunchmoment waar we met de dierbare familie en vrienden van het paar mochten aanschuiven en de gezellige trouwlocatie Paviljoen Puur in Diemen.

Ondanks dat het bruidspaar ervoor had gekozen om twee korte repo’s vlak bij huis te doen, volgden ze onze tips over expressiviteit en positief drama perfect op, waardoor wij onze creativiteit ten volste mochten uitleven. Dat vergt vertrouwen en wij danken Sander & Brenda dan ook enorm voor het feit dat zij ons dat gegeven hebben.

Bruidsreportage Sander & Brenda, Kayphoto4u, bruidsfotograaf4u, Bruidsfoto's IjburgBruidsreportage Amersfoort, bruidsreportage Amsterdam, bruidsreportage, bruidsreportage Amersfoort, bruidsreportage Vathorst, Trouwfotograaf Amersfoort, Trouwfotograaf Amsterdam, Trouwen Diemen, fotograafofferte, fotograaf offerte, trouwfotograaf offerte, bruidsfotograaf offerte

OFFERTE AANVRAGEN