94 bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.6 ★★★★★ Lees hier de leuke reacties

72/11-09-2015 René & Margie

Bruidsreportage René & Margie in Lage Vuursche

Wat hadden René & Margie lang uitgekeken naar deze bijzondere dag…11 september 2015. Wij hebben dan ook nog niet eerder beleefd dat een aanstaande bruid al ruim een half jaar van tevoren op haar Facebook als achternaam meldt: Dit jaar den Dulk. Dat zegt wel wat!

Eind 2014 leerden we René & Margie en dochter Kristel kennen op de Weddingbeurs in Hilversum. Het werd een gezellig onderonsje maar het duurde enige tijd voordat ze weer bij ons op de lijn kwamen, om precies te zijn op de Love and Marriage beurs in Utrecht in Maart 2015. Tot grote schrik van René & Margie bleken wij de datum 11 september inmiddels geboekt te hebben en zij waren eigenlijk door alle drukte een beetje vergeten ons te melden dat ze ons allang als hun bruidsfotografen gekozen hadden. Tja, er was wat creativiteit voor nodig, maar zoals het spreekwoordelijk gezegde altijd zegt: Alles komt goed!

Met 3 voor de prijs van 2 (en dan weten Margie en René wel wat we daarmee bedoelen) togen we af naar het altijd gezellige Bilthoven, alwaar de bruid en bruidegom op verschillende adressen in de weer waren met de voorbereidingen. Tot grote verrassing van Margie werd ze opgehaald met een échte Rolls Royce, waarna we voor de bruidsreportage richting Kasteel Groeneveld afreisden. De zon speelde vrolijk het spel mee en zo konden we de altijd lachende bruid met haar lieve aanstaande mooi op de plaat zetten.

Aan het einde van de reportage stond Klaas met zijn prachtige paarden en open koets het bruidspaar op te wachten, waarna we, na ook met de koets nog wat foto’s gemaakt te hebben, in een lange filestoet richting Lage Vuursche reisden met nog een halsbrekend capriooltje onderweg om de koets nog even op de foto te zetten. Het vervolg van de dag van René & Margie vond verder geheel plaats bij het fraai in het bos gelegen Feelgood Tent Event. Voor gegadigden van een landelijke locatie en trouwen onder de blote hemel een aanrader!

Bruidsreportage René & Margie, Kayphoto4u, bruidsfotograaf4u, Bruidsfoto's Bilthoven, Bruidsreportage Amersfoort, bruidsreportage Lage Vuursche, bruidsreportage, bruidsreportage Amersfoort, bruidsreportage Vathorst, Trouwfotograaf Amersfoort, Trouwfotograaf Amsterdam, Trouwen Baarn, fotograafofferte, fotograaf offerte, trouwfotograaf offerte, bruidsfotograaf offerte, feelgood tent event

OFFERTE AANVRAGEN