94 bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.6 ★★★★★ Lees hier de leuke reacties

71/14-09-2015 Edwin & Ilona

Bruidsreportage Edwin & Ilona bij de Metaalkathedraal in Utrecht

Van de Efteling naar Hooge Vuursche… er heeft zich van het moment dat Ilona en Edwin elkaar voor het eerst zagen in de Efteling en het moment dat ze elkaar het ‘Ja’ woord gaven in Kasteel Hooge Vuursche een mooie romance en ijzersterke relatie ontwikkeld.

Al waren er plannen voor een rode jurk, toch werd de jurk die de moeder van Ilona als eerste aanwees de grote winnaar… maar dan wel een paar red high heels erbij om het plaatje compleet te maken! Edwin wilde altijd als eens naar een barbier. Zijn huwelijksdag was daar de ultieme gelegenheid voor en zo toog hij samen met zijn vrienden naar Kapsones in Bussum om daar onder het genot van sigaren en whiskey ‘onder het mes’ te gaan.

Na de ontmoeting reed de bruid (jawel, de bruid!) met de bruidegom richting Baarn voor een kleine reportage in de tuinen van Kasteel Hooge Vuursche (al moesten we uitwijken naar binnen vanwege het slechte weer). Edwin & Ilona hadden verder de zeer sprekende locatie de Metaal kathedraal in Utrecht gekozen voor het tweede gedeelte van de bruidsreportage. Een erg fotogenieke binnenlocatie waar we samen met dit mooie, eigenzinnige paar een speelse, stoere en sensuele reportage maakten.

Bruidsreportage Edwin & Ilona, Kayphoto4u, bruidsfotograaf4u, Bruidsfoto's Utrecht, Bruidsreportage Metaal Kathedraal, bruidsreportage Utrecht, bruidsreportage, bruidsreportage Amersfoort, bruidsreportage Vathorst, Trouwfotograaf Amersfoort, Trouwfotograaf Utrecht, Trouwen Metaal kathedraal, fotograafofferte, fotograaf offerte, trouwfotograaf offerte, bruidsfotograaf offerte

OFFERTE AANVRAGEN