94 bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.6 ★★★★★ Lees hier de leuke reacties

70/18-09-2015 Sjaak & Iryna

Bruidsreportage Sjaak & Iryna in Utrecht

De mooie Oekraïnse bruid Iryna & bruidegom Sjaak (die er ook zeer goed uit zag) hadden Utrecht, hun thuishaven, gekozen als de stad waar ze in het huwelijk zouden gaan treden. De dag startte met een kleine fotoreportage in hun appartementencomplex, waarna Sjaak & Iryna zich verenigde met internationale en nationale gasten bij het stadhuis in Utrecht.

Zoals een perfecte huwelijksdag betaamt lopen dingen ook dan wel eens wat anders dan dat je vooraf verwacht. Zo kwam een uit Den Haag afkomstige getuige niet meer wijs uit bouwput Utrecht waardoor de vader van de bruidegom zijn rol moest innemen. De rondvaartboten die geregeld waren voor de gasten stonden bij een andere opstapplaats aangemeerd dan waar was afgesproken. Ook ‘s avonds belandde het champagnemoment letterlijk op de grond voordat ook maar iemand het glas had kunnen heffen… Maar het bleef een perfecte dag.

Na de ceremonie togen de gasten van Sjaak & Iryna door de Utrechtse grachten. Het bruidspaar ging in de tussentijd met ons op pad door de binnenstad voor de bruidsreportage (in de Domtuinen, voor een galerie, een bijt uit een paprika plant, een lik aan een serieus heel groot ijs en later aan een ècht ijs, een statisch pose onder de Dom, een pose bij een in scene gezette Crime Scene en zo kunnen we nog wel even doorgaan). Sjaak & Iryna bleken natuurtalenten te zijn voor de camera en vertelden met hun poses hele bijzondere fotoverhalen. We konden het zo gek niet bedenken of ze waren er voor in. Wij zijn dan ook erg trots op ze. Helaas is de collage te klein voor al het moois wat de lens voorbij is gekomen, maar hier in ieder geval een kleine eerste kijk op de dag.

Bruidsreportage Sjaak & Iryna, Kayphoto4u, bruidsfotograaf4u, Bruidsfoto's Utrecht, Bruidsreportage Metaal Kathedraal, bruidsreportage Utrecht, bruidsreportage, bruidsreportage Amersfoort, bruidsreportage Vathorst, Trouwfotograaf Amersfoort, Trouwfotograaf Utrecht, Trouwen Metaal kathedraal, fotograafofferte, fotograaf offerte, trouwfotograaf offerte, bruidsfotograaf offerte

OFFERTE AANVRAGEN