94 bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.6 ★★★★★ Lees hier de leuke reacties

76/20-08-2015 Rishi & Anne

Bruidsreportage Rishi & Anne in Zwolle en omgeving

Rishi & Anne, beiden bevangen door dezelfde interesses en levensvisies, ontmoetten elkaar een paar jaar geleden in hun studietijd in Groningen en lieten elkaar sindsdien niet meer los. Ze werden een onafscheidelijk stel, zijn blij en dankbaar elkaar ontmoet te hebben en dolgelukkig dat ze afgelopen donderdag hun liefde voor elkaar mochten bezegelen. Omringd door vrienden en familie vond het burgerlijk huwelijk van Richi & Anne plaats bij de prachtige feest en sfeerlocatie Logtenberg in Wijhe en ‘s avonds was er een bijzondere kerkelijke plechtigheid met muziek, dans en zegeningen in een theater van een kleine gemeente in de buurt.

Voor de fotoreportage bezochten we met Rishi & Anne het karakteristieke Dominicanenklooster in Zwolle en voor de buitenshoot de Uiterwaarden van de IJssel, vlakbij Wijhe. Beste Rishi & Anne, wij wensen jullie een mooi, gezegend en gelukkig huwelijk toe. Hierbij een cadeautje van jullie fotografen.

Bruidsreportage Rishi & Anne, Kayphoto4u, bruidsfotograaf4u, Bruidsreportage Amersfoort, bruidsreportage Zwolle, bruidsreportage, bruidsreportage Amersfoort, bruidsreportage Vathorst, Trouwfotograaf Amersfoort, Trouwfotograaf Zwolle, Trouwen Zwolle, fotograafofferte, fotograaf offerte, trouwfotograaf offerte, bruidsfotograaf offerte

OFFERTE AANVRAGEN