94 bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.6 ★★★★★ Lees hier de leuke reacties

77/16-08-2015 Islamitische Bruiloft

Bruidsreportage Islamitische Bruiloft in Vlaardingen.

Op zondag 16 augustus reisden we af naar Vlaardingen voor een traditioneel Islamitische bruiloft. Het werd een erg bijzondere dag.

De bruid had ervoor gekozen om de fotografie te laten starten bij de kapper, alwaar ze ook haar aankleding deed verzorgen. De bruidegom, omringd door naaste familie, maakte zich gereed voor de dag in hun nieuwe huis.

De bruid had de grootste jurk gekozen die we ooit hadden gezien met een omvang van minstens 2 meter. Ze zag er prachtig uit. Ook de bruidegom mocht er zijn in zijn mooie witte pak. Met een enorme limousine met vrolijke chauffeur Nico werd het bruidspaar en hun familie vervoerd naar de verschillende locaties.

Na de Nikah ceremonie werden we tot onze verrassing voor de fotoshoot meegenomen naar een prachtig landgoed met een karakteristiek ingericht landhuis bij de ruïne in Heenvliet. Dit landgoed is al eeuwenlang familiebezit. De ontvangst van de landheer en landvrouw was hartverwarmend. Deze locatie gaan we zeker onthouden als tip voor andere bruidsparen.

Omgeven door volop kleuren en mooie traditionele kleding genoten gasten en bruidspaar van een fijne dag in Partycentrum Nabat. De feestzaal was geheel in stijl ingericht en ook een lasershow maakte deel uit van het geheel. De dans als afsluiting van de avond was memorabel.

Bruidsreportage, Islamitische bruiloft, Kayphoto4u, bruidsfotograaf4u, Trouwfoto Amersfoort, bruidsreportage Vlaardingen, bruidsreportage Amersfoort, bruidsreportage Vathorst, Trouwfotograaf Amersfoort, Trouwfotograaf Rotterdam, Trouwen Rotterdam, fotograafofferte, fotograaf offerte, trouwfotograaf offerte, bruidsfotograaf offerte

OFFERTE AANVRAGEN