94 bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.6 ★★★★★ Lees hier de leuke reacties

Wedding 21.03.2020 KayPhoto4u Rijswijk

Trouwen tijdens de lockdown…

Een ingewikkelde periode brak aan nadat op 12 maart 2020 en 17 maart 2020 door de overheid en RIVM ons land naar een fase van intellectuele lockdown ging. Daarmee kwamen in een klap ook alle geplande huwelijken in gevaar, want groepsvorming was niet meer toegestaan en bij huwelijken mochten maar een kleine groep mensen samenkomen.

Het was dan ook een hele uitdaging voor dit bruidspaar om na 17 maart toch alles op alles te zetten om het huwelijk te kunnen laten doorgaan. De horeca ging ook dicht, dus daarmee ging ook een streep door tal van trouwlocaties die tevens ook horeca locatie waren. Gelukkig kon het bruidspaar nog wel terecht bij de locatie, maar zonder drank of voedsel. Het werd voor KayPhoto4u het éérst ‘corona-huwelijk’ om te fotograferen. Nu hebben we in de afgelopen 10 jaar en honderden huwelijken ervaring al veel meegemaakt, maar deze dag had een stevige impact op ons. In de aanloop naar de 21e hadden we praktisch elke dag wel contact met ze over de voortgang en in de auto op weg naar Hoorn waren we gek genoeg zenuwachtig. Je weet niet wat je gaat aantreffen. Handschoentjes, handzeep mee en natuurlijk de anderhalvemeterafstand zat er wel al goed ingebakken. Alles is vlekkeloos verlopen en eigenlijk werd het ook een middag met alles erop en eraan: aparte voorbereidingen, een ontmoeting, een ietsjekleine fotoshoot, groepsportretten sessie, ceremonie, taart, borrel en proost.

Het werd vooral emotioneel toen moeders het bruidspaar wilden feliciteren en ze eigenlijk tegen een blokkade opliepen dat dat officieel niet mocht. Daar werden we met z’n allen wel even geconfronteerd met de werkelijkheid. Voor de rest was het ondanks de kleine groep mensen een mooi feestje en hopen we ook dat het bruidspaar er met een goed gevoel op terug kan kijken.

In november 2020 pakken ze de draad weer op waar die op 21 maart is gestopt. Zo wordt het huwelijk dan toch nog een complete dag, maar dan in tweeën gedeeld.

OFFERTE AANVRAGEN