94 bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.6 ★★★★★ Lees hier de leuke reacties

Wedding 17.04.2020 KayPhoto4u Lelystad

Geluk, liefde, hoop en geloof

We zijn weer een maand later inmiddels en hebben veel meegemaakt als fotografenteam. Als zzp’ers zijn ook wij hard getroffen door de gevolgen van de pandemie die op dit moment de hele wereld in z’n greep heeft. 

De cijfers liepen maar steeds verder op de afgelopen weken en het was zelfs spannend of we de IC bezetting aan konden, maar gelukkig kwam het niet zover dat we geen IC bedden meer overhielden. Wel waren de gevolgen van de lockdown inmiddels overal zichtbaar. Een aantal winkels hadden sinds vorige maand besloten om dicht te gaan, zo ook alle contactberoepen, sportscholen, alle basisscholen en middelbare scholen, examens in het gedrang, KLM ziet alle vluchten geschrapt worden, personeel van KLM en Schiphol wordt ontslagen. Ons land is veranderd in een vreemde film, die maar moeilijk tot ons allen doordringt. Supermarkten zijn een uitdaging geworden, zo ook de andere kleine dingen die je nog wel mag.

Dit bruidspaar had maanden geleden een huis gekocht en vanwege hun eigen overtuigingen konden ze daar samen pas van genieten als ze getrouwd zijn. Het was hen dan ook er alles aan gelegen om binnen de RIVM richtlijnen toch een gezellige en mooie dag te realiseren maar boven alles ook echt te kunnen trouwen.

Na aardig wat contact met het stadhuis, maar ook met ons, konden ze ons het blijde nieuws berichten begin april 2020 dat het wél ging lukken. De dag wordt in tweeén gesplitst, met nog een feestavond in het vooruitzicht in oktober 2020. Dat wordt dan ook eigenlijk de hoofddag van het trouwen, maar april zou ook niet ongemerkt voorbij gaan.

In een heuse Alfa cabrio werd het bruidspaar verwelkomt op het plein voor het stadhuis Lelystad. Daar was de trouwzaal ingericht op een kleine groep mensen die daar aanwezig mochten zijn, met alle stoeltjes op afstand van elkaar. Een vreemd gezicht, maar zo kon het allemaal wel.

Na het huwelijk was het nog een mooie taart aansnijden in de tuin bij ouders met alleen het gezin, een mooi lied op gitaar, een paar mooie gelukwensen en ook hier emotionele mama’s die het best even lastig vonden dat ze hun kinderen niet met een knuffel mochten feliciteren. De butt bumps en ellebogen leverden wel de nodige hilariteit op.

Op naar oktober 2020 voor het échte huwelijksdag feest met een kerkelijke ceremonie, taart en een feestavond (als het mag natuurlijk!). We kijken er al naar uit.

OFFERTE AANVRAGEN