94 bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.6 ★★★★★ Lees hier de leuke reacties

96 / Mark & Cindy trouwen in Naarden Vesting 22 april 2017

Mark & Cindy trouwen in Naarden Vesting 22 april 2017

trouwen Naarden Vesting, trouwfotograaf Naarden, trouwfotograaf Naarden vesting, bruidsfotograaf naarden, bruidsfotograaf naarden vesting, huwelijk Naarden, trouwen Naarden, trouwen naarden vesting, trouwfoto's naarden vesting, trouwreportage naarden, KayPhoto4u, bruidsfotograaf4u, bruidsfotograaf4u.nl

 

Reactie van Mark & Cindy op de Sneak Preview:

Wauw wat gaaf ziet het eruit!  Zijn reuze benieuwd naar de hele serie! Was leuk om te doen.

Mark en Cindy hebben elkaar leren kennen in Curacao. Nadat hun relatie meer ging opbloeien besloten ze met de kinderen naar Nederland te verhuizen, in Naarden.
Voor hun huwelijk mocht de Curacao ingrediënten dan ook niet ontbreken. Als trouwlocatie hadden ze hun eigen huis met achtertuin uitgekozen, die stijlvol was aangekleed met een grote partytent, veel mooie details, bloemen en sfeer. Een top DJ bracht geweldige muziek de hele avond, waar gretig en flink op is gedanst.  We hebben alle honderd gasten die aanwezig waren zien dansen en dat was opmerkelijk voor ons.

Voor de ceremonie werd wel het stadhuis opgezocht in Naarden Vesting, waar de bekende Dirk Zeelenberg de huwelijksvoltrekking met een hoop gelach en vrolijkheid voor zijn rekening nam.

Mark en Cindy hadden hun oog op KayPhoto4u laten vallen via een offertesite. Zij waren behoorlijk kritisch aangezien Cindy zelf ook bruidsfotografe geweest is toen ze nog in Curacao woonde. Haar maatstaven van kwaliteit lagen dan ook hoog, maar die uitdaging gingen we graag aan. Ze kozen voor het all-round Gleam pakket, waar ook onder meer 360 graden fotografie onderdeel van uitmaakte (zie hieronder).

Wedding ceremony Marc & Cindy | Naarden, The Netherlands | 22.04.2017 #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA

 

 

 

OFFERTE AANVRAGEN