94 bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.6 ★★★★★ Lees hier de leuke reacties

95 / Ruben & Samantha trouwen in Naarden, Hoeve Sparrendam & Laren 26 april 2017

Ruben en Samantha trouwen in Naarden, Hoeve Sparrendam & Laren KayPhoto4u

trouwen Naarden, trouwen Laren, bruidsfotograaf Naarden, trouwfotograaf Naarden, bruidsfotograaf Laren, trouwfotograaf Laren, trouwfoto's Naarden, trouwfoto's Laren, trouwreportage Laren, trouwreportage Naarden, wedding, weddings, dutch wedding, wedding photography, award winning wedding photography

 

 

Reactie van Ruben & Samantha op de Sneak Preview:

Alle meisjes zijn helemaal opgewonden! Wat zijn ze mooi!!!

Ruben en Samantha met hun vier meiden vierden hun prachtige huwelijksdag bij Hoeve Sparrendam in Hoevelaken. Een mooie, landelijke locatie met diverse gebouwen en buitenplekken.
De zon mocht er wezen die dag, al was het voor een aprildag nog wel best frisjes, waardoor het buiten vertoeven bij Hoeve Sparrendam er niet helemaal in zat.
De prachtige heide bij Laren werd gekozen als setting voor de bruidsreportage, waar we na eerst een half uurtje fun met de meiden, daarna een mooie reeks foto’s konden maken van het bruidspaar. De ceremonie en rest van de dag werd gevierd bij Hoeve Sparrendam.

Als trouwambtenaar was aanwezig Mariëlle Bouw. Zij bracht een mooie ceremonie, met aandacht voor alle gasten en waar een lach en een traan dan ook niet mochten ontbreken.

Fotografen: Karin, Leon en Robin

 

 

OFFERTE AANVRAGEN