94 bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.6 ★★★★★ Lees hier de leuke reacties

Wedding | 09.11.2019 | Peter en Anneke – Hotel New York

The sun always shines on…

Wedding op 09.11.2019 van Peter en Anneke bij Hotel New York in Rotterdam.

Al is het november… De zon schijnt al volop in de ochtend als we richting Rotterdam rijden. Die gaat ook niet meer van ons allen weg. De bruid en bruidegom zijn in blijde verwachting van een prachtige huwelijksdag

Maar ook van een kleine die in hun leven gaat komen… De gasten worden met dat mooie nieuws verrast tijdens het ceremoniële gedeelte van de dag. Natuurlijk is iedereen blij verrast. In de ochtend eerst de voorbereidingen waar we een grote hulp mochten zijn met de jurk, het pak en het scenario maken voor de ontmoeting bij de trap.

Na de ontmoeting volgde een fotoshoot rondom Hotel New York. Ze zijn beiden niet zo van de foto’s maken maar achteraf zagen we bij de ontwikkeling echte waanzinnig gave foto’s en momenten, die we nog niet eerder zo op de lens hadden vastgelegd. Dus die missie was zeker geslaagd en Peter en Anneke reageerden dan ook erg enthousiast toen we ze de bruidsreportage lieten kijken.

De rest van de dag en avond was een gezellig samenzijn, een overheerlijk diner van Hotel New York (die weten wel hoe ze mensen in de watten moeten leggen), een groepsportretten sessie die daarvoor nog voor de nodige lachen had gezorgd en die tijdens het diner ook weer op de gezichten getoverd werd met een paar vrolijke speeches. De avond werd ingeluid met een Guestshoot van KayPhoto4u en een openingsdans door het bruidspaar. Tot in de late uurtje is er gedanst en gekletst, met de dag erna een gezellig ontbijt met nog een paar intimi voordat het weer huiswaarts rijden was.

OFFERTE AANVRAGEN