94 bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.6 ★★★★★ Lees hier de leuke reacties

Wedding 04.08.2020 Gorinchem & Landgoed Rhederoord

“I was made for you and me, for you and I to share”

De allervroegste werkdag ever… om 05:30 uur op weg en om 05:45 uur al met een camera in de hand de eerste foto’s makend.
Bij de kapper troffen we de bruid aan, die aldaar alle voorbereidingen trof. In het park in Gorinchem troffen ze elkaar, in stralend zonlicht.
Na een uurtje rijden kwamen we bij Landgoed Rhederoord aan voor ontbijt, opgevolgd door een fotoshoot in het park rondom Rhederoord, die ook zij graag met een rookbommen sessie wilden. Ze hadden foto’s gezien van ons van een paar weken geleden met rookbommen en dat vonden zij ook mooi, maar dan met een meer romantische touch.

De ceremonie en een gezellig samenzijn met familie en vrienden volgde daarna. Onder het genot van prachtig zomerweer en heerlijke temperaturen genoten bruidspaar en gasten van al het moois en het lekkers van de Sweettable van CakeQueen die prachtig was opgemaakt. Ook onze GuestShoot mocht niet ontbreken en menigeen kwam een leuk kiekje van zichzelf bij ons halen. Na de huwelijksdag vertrok het bruidspaar naar het Efteling hotel, voor een leuke dag uit de dag erna.

Kijk voor meer foto’s via deze link
K
ijk voor de Sweettable collage naar deze link

OFFERTE AANVRAGEN