94 bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.6 ★★★★★ Lees hier de leuke reacties

Wedding | 20.04.2019 | John en Margo

Met een slimme uitnodiging lokten John en Margo op 20.04.2019 hun voltallige familie- en vriendenkring naar de gezellige burelen van Restaurant De Strandgaper in Zevenhuizen. Onder het motto ‘Wij vieren de liefde’ werden alle dierbaren gevraagd om, in het wit en rood getooid, acte de présence te geven voor een gezellig avondfeest. Niemand (nou ja, bijna niemand) wist iets van een wedding.

De gasten waren blij en aangenaam verrast toen ze rond de klok van 20.00 uur vernamen dat ze deelgenoot en getuigen zouden gaan zijn van een heuze huwelijksvoltrekking. In de gezellige setting van het restaurantgedeelte en bij sfeervol avondlicht werd de ceremonie door een goede, tot BABS beëdigde bekende van John en Margo voltrokken. Na de ceremonie werd er een vrolijke proost uitgebracht en gingen de beentjes van de vloer. Naar we hebben vernomen is er tot in de late uurtjes gedanst en gefeest.

De vrolijke bovenstaande foto laat deze stoere mediors zien zoals ze ten voeten uit zijn. Waar we voor deze foto doorgaans de focus van de camera op de ringen van de suggestiefg opgestoken ringvinger leggen, hebben we er bij deze foto van de wedding van John en Margo voor gekozen om de focus juist op hun stralende gezichten te leggen. Hulde aan John en Margo en hun bijzondere, intense verhaal, wat ze zo open en vertrouwend met ons hebben gedeeld.

OFFERTE AANVRAGEN