94 bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.6 ★★★★★ Lees hier de leuke reacties

Wedding 05.08.2020 Voorthuizen, Amersfoort & Surfclub Telstar Ermelo

Don’t save a prayer for me now, Save it til the morning after

Wat een dag! De eerste dag van een acht dagen durende hittegolf waar Nederland bezweek onder temperaturen van 35+.

De dag begon in het altijd gezellig Voorthuizen waar een eend pas de dag wilde starten toen zij het tijd vond daarvoor.
Met wat aanduwen kon het bruidspaar met ons op weg, maar we hadden daarmee zo’n 20 minuten verloren op onze planning, dus was het doorwerken geblazen.
Op naar de Wagenwerkplaats Amersfoort voor de wat stoerdere foto’s waar de bruidegom heel blij van wordt. De bruid wilde ook graag wat groen, dus daarmee eerst gestart, totdat ze een gave graffiti wall zag… toen werd ze nog blijder. Alles wat we maar bedachten, daar was het bruidspaar voor in. Hoe gekker, grappiger, des te beter! Behalve de foto ‘voor bij oma op de kast’, die vonden ze wel lastig, vertelden ze achteraf. Ja, dat is dan ook echt een hele geposeerde foto (zoals ze vroeger gemaakt werden). Na de fotoshoot door naar Surfclub Telstar waar onwijs veel badgasten en surfers aan het genieten waren van de Nederlandse zomerzon.

Met de surfers op de achtergrond genoten we van een dubbele ceremonie (burgerlijk en kerkelijk), waarna daarna vooral lekker chillen, gezelligheid, gekke groepsportretten en een lekkere barbeque de dag compleet maakte. Met niet te vergeten ook een hele leuke speech van bruidegom’s pa!

OFFERTE AANVRAGEN