94 bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.6 ★★★★★ Lees hier de leuke reacties

Wedding 20.05.2020 KayPhoto4u Almere

Love You Till Tuesday, On Wednesday I’ll Marry You

Een groots Wedding feest in Almere op 20.05.2020 zat er helaas niet in door alle maatregelen. Het niet vieren was echter ook geen optie voor dit bruidspaar. Waar een aantal toevalligheden (toevallig buren worden) hen bij elkaar hadden gebracht, lieten ze dit nu n iet aan het toeval over. 20 mei 2020 so it should be.

Grappig genoeg zouden wij, als er geen crisis was ontstaan, in maart in dezelfde zaal met dit paar hebben gezeten bij de David Bowie musical en dan zouden we misschien wel of niet elkaar gesproken hebben. Nu werd dat zeker een feit, maar wel pas 2 weken voor het huwelijk door een nog geplaatste offerteaanvraag die bij ons terechtkwam. Zo werd KayPhoto4u zo’n anderhalve week voorafgaand geboekt. Supergaaf dat we hun speciale huwelijksdag konden en mochten bijwonen. Samen met de kinderen en alleen de getuigen, in de vernieuwde trouwzaal van Almere. Een paar foto’s met de kids en trouwpaar, een pink limousine, een taartje mét aardbeien, champagne, iets met een Griek en iets met een boek van David Bowie dat dagen later nog een vervolg ging krijgen…

Superklein, maar zeker niet minder mooi en gezellig was deze huwelijksdag. Voor dit paar zeer zeker een dag om nooit meer te vergeten en met deze gemakkelijke datum wordt dat geen excuus.

OFFERTE AANVRAGEN