94 bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.6 ★★★★★ Lees hier de leuke reacties

Wedding 09.02.2020 KayPhoto4u St. Jozefkerk Leusden

Wedding 09.02.2020 KayPhoto4u St. Jozefkerk Leusden

En nóg een huwelijk met een viering verdeeld over twee dagen. Een half jaar geleden trad dit bruidspaar voor de wet in het huwelijk, op een ontiegelijk regenachtige dag in augustus. Nu, op deze zondag in februari was maar liefst code oranje vanwege storm afgegeven. In de prachtige St, Jozefkerk werd de zegen gevraagd voor het huwelijk van dit mooie echtpaar.

Voor de Nederlandse wet is het niet toegestaan om eerst een kerkelijk huwelijk te vieren en daarna voor de wet te trouwen. Daarom zal je dus altijd éérst een huwelijksverbond voor de wet gesloten moeten hebben, alvorens de inzegening kan plaatsvinden. Dit echtpaar had besloten niet alles op één huwelijksdag te vieren. Het zou dan een te vol en druk programma worden. Het is voor veel bruidsparen altijd een lastige afweging wat te doen op je huwelijksdag als je twéé ceremonies te vieren hebt. Ga je dan in de ochtend trouwen en de kerk meteen erachteraan, of de kerk in de avond, of op een andere dag?

Zo klein en bescheiden deze zondag ook ingestoken was, de impact was groots. De prachtige St Jozefkerk bood ruimte aan tal van gasten, een geweldig mooi zingend koor en een fijne, losse, maar veelzeggende kerkdienst. Daarna naar Mon-Chouette voor gezellig borrelen én wij mochten het echtpaar verrassen met een heel pakket albums. Het bruidsalbum, het Family & Friends Album, ouderalbums… een hele kijkbelevenis. Met zoveel mensen erbij hebben we nog niet eerder een album uitreiking gehad.

OFFERTE AANVRAGEN