94 bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.6 ★★★★★ Lees hier de leuke reacties

77 / Tristan & Evelyn trouwen bij De Mof in Leusden 22 juli 2017 – KayPhoto4u

Tristan en Evelyn hadden een bijzondere huwelijksdag gepland, waarin alles zou gaan afspelen tussen 11:00 uur en 17:00 uur, inclusief openingsdans en alles erop en eraan.  Complimenten aan dit paar want dat is ze tot in de puntjes gelukt. De ceremonie vond plaats op de mooie boslocatie die trouwlocatie De Mof in Leusden biedt, waarbij de bruid te koets haar entree maakte, de gasten al eerder met een paardentram werden gebracht en de bruidegom met eigen vervoer naar de ceremonie locatie reed. Daar was dan ook hun eerste ontmoetingsmoment.
De rest van de middag vond plaats bij de trouwlocatie de Mof, met een gezellige lunch, speeches, een openingsdans en een hoop lol. Nadat de laatste gast het bruidspaar gedag zei om 17:00 uur hebben we vlakbij de trouwlocatie op initiatief van de fotografen een mooie plek gevonden bij een verlaten boerderij en prachtig groot grasland.

bruidsfotograaf4u, kayphoto4u, trouwfotograaf Amersfoort, bruidsfotograaf Amersfoort,De Mof, Trouwen De Mof Leusden, huwelijk De Mof Leusden, huwelijk Amersfoort, fotograaf huwelijk amersfoort, fotograaf trouwen Amersfoort, fotograaf amersfoort, De Mof, De Mof Leusden, trouwfotograaf Leusden, trouwen Leusden, boslocatie ceremonie, trouwen in het bos Leusden, trouwen in het bos,

OFFERTE AANVRAGEN