94 bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.6 ★★★★★ Lees hier de leuke reacties

Rock The Dress or Suit

Rock The Dress or Suit is onze term voor de zogeheten Trash The Dress shoots die vooral in het buitenland erg populair zijn en met het jaar ook in Nederland steeds populairder worden.

Wat is een Rock The Dress or Suit shoot?
Een fotoshoot met jullie beiden, al dan niet vlak na jullie huwelijk of bijvoorbeeld om jullie 1 jarige huwelijksdag te vieren of voor paren die jaren geleden een bruidsreportage hebben laten maken en om bepaalde redenen die graag nog eens over willen doen. Kortom, voor meerdere doelen kan Rock The Dress of Rock The Suit ingezet worden.

Waarom de term Rock The Dress / Rock The Suit?
Wij vonden de term Trash The Dress (omdat ze in het buitenland de trouwjurk ook nog wel eens in brand steken, bekladden met verf of de schaar erin gezet wordt) een beetje te drastisch. Muziek maakt in onze business en ons leven ook een belangrijk onderdeel uit, dus vandaar de stoere maar niet zo dramatische term Rock The Dress or Suit.

Het principe is dat je, gehuld in je eigen trouwkleding of kleding die je ergens vandaan gehaald hebt en die vies mag worden, een fotoshoot gaat maken op een bijzondere locatie. In de voorbeelden op deze pagina zie je dat er gekozen is voor een fotoshoot bij een meer, fotoshoot in de zee, een fotoshoot in de binnenstad op een markt, frietjes eten, gestoei met een auto, een fotoshoot in een oud fabriekspand etc. Denk echter ook aan een pretpark, een dierenpark

Je mag hier echt lekker out of the box denken! Het gaat erom dat je foto’s kunt maken die op de trouwdag zelf niet mogelijk waren of om gewoon nog eens met een doldwaze gelegenheid gebruik te maken van je trouwkleding en een bijzondere herinnering vast te leggen en je 1 jarig huwelijk of ander moment dat je wilt vieren op een leuke manier invulling te geven.

Hieronder een aantal fotovoorbeelden en een verhaal van een paar over hoe zij de Rock The Dress ervaren hebben.

Ook dit jaar hebben we weer een aantal Rock The Dresses en Rock The Suits op onze agenda staan. Komen jullie er ook bij? Vraag via de offerte aanvragen knop rechtsonder in dit scherm direct informatie bij ons op en reserveer een datum! Onder de inzenders verloten we een mooie High Definition metaal afdruk van de mooiste Rock The Dress foto die er tijdens jullie shoot is gemaakt!

De beleving van Ammy & Davy over hun Rock The Dress Shoot kan je hier lezen!

Een blik op de Rock The Dress shoot van Ammy en Davy kan je hier bekijken. De shoot is genomen bij de markt aan de Eem in Amersfoort, Op het Eemplein in Amersfoort en aan het Erkemederstrand in Nijkerk.

OFFERTE AANVRAGEN