94 bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.6 ★★★★★ Lees hier de leuke reacties

Informatieformulier adviesgesprek KayPhoto4u

Hallo aanstaand bruidspaar,

Met veel plezier hebben we onlangs met jullie een afspraak ingepland voor een vrijblijvend adviesgesprek over de bruidsfotografie van jullie huwelijk. We kijken er erg naar uit jullie te gaan ontmoeten. Graag gaan we tijdens het adviesgesprek jullie goed informeren over wat er allemaal mogelijk is bij KayPhoto4u, welke opties we jullie adviseren plus belangrijke tips over de planning van je huwelijk (als je dat fijn vindt). Wil je ons, vooraf aan de afspraak al graag wat informatie geven over de indeling van de huwelijksdag, jullie wensen en budgetindicatie voor de bruidsfotografie? Vul dan het onderstaande informatieformulier graag volledig in. Het is binnen twee minuutjes ingevuld. Nadat jullie met de knop ‘versturen’ het formulier hebben verstuurd, ontvangen wij het direct in onze e-mail. Heel erg bedankt alvast voor jullie tijd en moeite.

Tot binnenkort!

Hartelijke groetjes,
Team KayPhoto4u Personal Art Wedding Photography

Informatieformulier Adviesgesprek KayPhoto4u
JULLIE GEGEVENS
Vul hier graag adres, huisnummer, postcode en woonplaats in.
Geef hier graag de naam en stad van de locatie(s) aan van ceremonie, kerkelijk huwelijk en de feestlocatie(s)
:
:
Geef hier in Euro's het bedrag aan dat jullie voor de bruidsfotografie willen c.q. kunnen besteden.
Wij zijn benieuwd naar hoe jullie huwelijksdag eruit komt te zien en welke onderdelen jullie graag gefotografeerd willen hebben. Houd er alsjeblieft wel rekening mee dat wij opdrachten alleen aaneengesloten fotograferen. Bespreek graag jullie wensen met ons.
DE ONDERDELEN EN PLANNING VAN JULLIE HUWELIJKSDAG
Willen jullie ook andere onderdelen die hierboven niet benoemd staan gefotografeerd hebben? Geef hier dan graag aan om welk onderdeel het gaat.
FOTOBOEKEN EN BRUIDSALBUMS
Wij bieden albums vanaf € 150,-, geheel afgestemd op jullie wens, smaak, de fotografie stijl & het budget
De digitale foto's worden altijd logovrij (m.u.v. KayArt) aan jullie overhandigd middels een fraaie USB box of via internet (gratis)
OFFERTE AANVRAGEN