94 bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.6 ★★★★★ Lees hier de leuke reacties

Destination Wedding Italy – Sansepolcro – Anghiari – Monterchi

Destination Wedding Italy – Sansepolcro – Anghiari – Monterchi

Deze bruidsreportage is in de zomer van 2016 gemaakt in Italië, in de plaatsen Sansepolcro, Anghiari en Monterchi in de Toscane.

Jorin & Eveline met hun twee boys hadden familie en vrienden uitgenodigd op hun vakantieoord in Sansepolcro. Tussen de prachtige landerijen en bergen was hun vakantievilla te vinden waar alle gasten konden verblijven. Hun officiële huwelijk had al eerder in Nederland plaats gehad, maar in Italië werd alles nog eens dik over gedaan, maar dan helemaal zoals zij het voor ogen hadden. Intiem, gezellig, emotioneel en mooi. Een prachtige ceremonie met een prachtig zonnetje, de fotoshoot op mooie locaties in de buurt, ook in het zonnetje en alles daarbuiten helaas met wat buitjes regen. Maar precies op de momenten waar het zonnetje wel heel wenselijk was, konden we de mooie foto’s maken.

Tijdens de fotoshoot hadden we met dit mooie paar en de prachtige omgeving niet veel nodig, maar toch ontstonden er ook wel spontaan wat grappige ideeën. Zoals dat de bruidegom gek is op klimmen en het dan ook wel stoer vond om in een deuropening 4 meter boven de grond een stoere pose aan te nemen, tot grootse hilariteit van de bruid.

Voor ons was deze opdracht een hele uitdaging. Zo moesten we daags na hun huwelijk ook weer om 10 uur in de ochtend terug in Woerden zijn om het volgende bruidspaar op de foto te gaan zetten terwijl dit paar ons tot 19:00 uur geboekt hadden. Stevig doortuffen dus in de nacht, door Zwitserland en Duitsland. Dankzij onze fantastische chauffeurs hebben we het gered om de dag erna toch ook weer paraat te staan voor het volgende bruidspaar.

Deze bruidsreportage bevat over de gehele reportage Personal Art in een klassiek romantische styling, vanuit twee fotografen perspectief en videografie.

Trouwen in het buitenland?

Ook voor een Destination Wedding shoot kunnen jullie bij ons terecht

Willen jullie je huwelijk in het buitenland vieren? (Destination Wedding) Vertel ons graag je plannen en wij denken met jullie mee. Met een stukje Wedding advies helpen we jullie op weg om een buitenland huwelijk te plannen en we vertellen jullie graag waar jullie aan kunnen denken, hoe het leuk is te vieren met je gasten etc. Ook fotografisch weten wij een buitenland huwelijk, inclusief cultuurgebruiken, tradities en sfeer op een mooie manier vast te leggen, zodat je ook na je huwelijk en huwelijksreis nog steeds met de foto’s de bijzondere herinneringen en de prachtige herinneringen kunt herbeleven.

OFFERTE AANVRAGEN