94 bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.6 ★★★★★ Lees hier de leuke reacties

89/06-06-2015 Ben & Karin

Bruidsreportage Ben & Karin bij Aviodrome in Lelystad

Ben & Karin hadden het zeer unieke Aviodrome in Lelystad gekozen als locatie voor hun huwelijksdag. Ben is al van kleins af aan erg gek geweest met vliegtuigen en kan zelfs alleen al door het vliegtuig te horen omschrijven welk type het is (zo deed hij ook tijdens de ceremonie). Vandaar dat hun hele huwelijksdag in het teken stond van vliegtuigen, waarbij de ceremonie in het vrachtruim van een Boeing 747 vliegtuig werd gehouden en de bruidsreportage van Ben & Karin is gemaakt in en rondom het themapark. In het oude vliegtuig gebouw (nagebouwd van het oude Schiphol gebouw) werd de receptie en barbeque gevierd. Zelfs tot in de kleine details was het thema verwerkt. In de zakdoekjes op de stoeltjes tijdens de ceremonie, bij de bedankjes, een enveloppen reiskoffer voor alle cadeau enveloppen. Ook tijdens de bruidsreportage maakten we dankbaar gebruik van omgeving en props. De ringen werden aangevlogen door een remote control helicopter (al wilde die niet starten) en de entree van dit bruidspaar was wel heel bijzonder. Met een rondvlucht in een prachtig rood vliegtuig zwaaiden zij hun gasten toe tijdens een fly-by.

Het werd een prachtige en bovenal gezellige dag. De avond werd afgesloten met een sfeervolle feestavond in het museum van Aviodrome.

Bruidsreportage Aukje en Gerson, Kayphoto4u, bruidsfotograaf4u, Bruidsreportage Amersfoort, bruidsreportage Lelystad, bruidsreportage Aviodrome, Trouwen Aviodrome, Trouwreportage Aviodrome, bruidsreportage vliegtuig, wedding photos airplane, wedding photography airfield, photography airplane, airplanes, airplane, aviodrome lelystad, aviodrome, vliegtuigen, KLM, Transavia, KLM bruid, bruid in vliegtuig, bruidsreportage cockpit, bruidsreportage Amersfoort, bruidsreportage Vathorst, Trouwfotograaf Amersfoort, Trouwfotograaf Lelystad, Trouwen Lelystad, fotograafofferte, fotograaf offerte, trouwfotograaf offerte, bruidsfotograaf offerte

OFFERTE AANVRAGEN