94 bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.6 ★★★★★ Lees hier de leuke reacties

Wedding | 15.03.2019 | Rico en Inge

Inge kenden we, op het moment dat ze haar huwelijksdag tegemoet ging al 4 jaar. Jaren eerder hadden we haar al leren kennen maar haar leven nam een hele andere wending en nu, zoveel jaren later zagen we haar weer, stralend, gelukkig en blij met haar lieve aanstaande… Rico op hun Wedding. We waren méér dan blij dat ze ons weer benaderde om dit gelukkige moment in haar leven met haar, Rico, familie en vrienden te mogen meebeleven.

Het was een mooi weerzien. In de ochtend een geweldigde Wedding shoot in het park bij Kasteel Schaffelaar, alsook in een parkeergarage met rookbommen en spraakmakende ballonnen (die nu op de voorkant van het bruidsalbum prijken).

Zoveel mooie tastbare Wedding herinneringen hebben we voor ze mogen maken en ook de komende periode zijn we daar nog even zoet mee. De foto bij dit artikel is een heuse KayArt, genomen tijdens de openingsdans die ze zo mooi hebben uitgevoerd. Deze KayArt is één van de 5 highlights die ze al snel na hun huwelijk vonden in de unieke Photographer’s Choice Box en daarmee één van hun allermooiste fotomomenten. De Sneak Preview die we destijds gemaakt hebben voor Social Media is te vinden via deze link.

Ook nog leuk, een korte video om te bekijken hoe wij tijdens de groepsportretten interactie maken met kids

OFFERTE AANVRAGEN