34 Bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.1 ★★★★☆ Lees hier de leuke reacties

Wedding | 09-08-2019 | Frank & Alexandra – Kasteel Amerongen

Wedding Kasteel Amerongen-KayPhoto4u

De regen viel bij deze Wedding bij Kasteel Amerongen met bakken uit de lucht. De prachtige locatie www.kasteelamerongen.nl bood voldoende mogelijkheden om zelfs in barre weersomstandigheden foto’s te maken. Maar niets had zo goed gekund als dit bruidspaar zelf niet ook in staat was om alles wat we bedachten met verve uit te voeren. 

De ceremonie werd gevierd op de hooizolder die mooi en gezellig was aangekleed. De lach en traan werden zowel op foto als op video verzilverd. Met de guestshoot hebben we een fraaie bedankkaart gemaakt waarin de grafische aspecten van de trouwkaart zijn meegenomen, een foto uit de fotoshoot met een danspose (want iedereen kent hen als 2 fervent dansers) en een foto uit de gezellige guestshoot. Ook érg leuk dat er tussen de gasten per toeval een aanstaand bruidspaar rondliep die wij volgend jaar op de foto gaan zetten tijdens hun huwelijksdag.

© KayPhoto4u Personal Art Graphics

In de avonduren konden we ook nog even een groepsfoto maken, wel met wat druppels maar wel met veel lol. Daarbij ook een sferisch 360 fotomoment gecreëerd. Klik op de volgende regel: 360 Photo by KayPhoto4u – Kasteel Amerongen 2019

OFFERTE AANVRAGEN