94 bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.6 ★★★★★ Lees hier de leuke reacties

Wedding | 09-08-2019 | Frank & Alexandra – Kasteel Amerongen

Wedding Kasteel Amerongen-KayPhoto4u

De regen viel bij deze Wedding bij Kasteel Amerongen met bakken uit de lucht. De prachtige locatie bood echter voldoende mogelijkheden om zelfs in barre weersomstandigheden foto’s te maken. Niets was zo ontzettend mooi geworden als dit bruidspaar zelf niet ook in staat was om alles wat we bedachten met verve uit te voeren. 

De ceremonie werd voltrokken in het poortgebouw dat mooi en gezellig was aangekleed. De lach en de traan werden zowel op foto als op video verzilverd. Met de guestshoot hebben we een fraaie bedankkaart gemaakt waarin de grafische aspecten van de trouwkaart zijn meegenomen, een foto uit de fotoshoot met een danspose (want iedereen kent hen als 2 fervent dansers) en een foto uit de gezellige guestshoot. Ook erg leuk dat er tussen de gasten per toeval een aanstaand bruidspaar rondliep dat wij volgend jaar op de foto gaan zetten tijdens hun huwelijksdag.

© KayPhoto4u Personal Art Graphics

In de avonduren konden we ook nog even een groepsfoto maken, wel met wat druppels maar met heel veel plezier. Daarbij ook een sferisch 360 fotomoment gecreëerd. Klik op de volgende regel: 360 Photo by KayPhoto4u – Kasteel Amerongen 2019

OFFERTE AANVRAGEN