94 bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.6 ★★★★★ Lees hier de leuke reacties

Wedding | 01.06.2019 | Ivar en Tamara – Parkhotel Hugo de Vries

De wedding van Ivar en Tamara op 01.06.2019 bij Parkhotel Hugo de Vries in Lunteren was in vele opzichten bijzonder te noemen. Enerzijds doordat Ivar en Tamara ervoor gekozen hadden om hun huwelijk volledig in een thema/styling/dresscode van The Great Gatsby te vieren. Anderzijds had de bruid besloten om deze Jaren ’20-look slechts heel subtiel in haar eigen verschijning uit te dragen. 

Dit deed echter totaal geen afbreuk aan de feestvreugde. Een zonovergoten dag, een toplocatie, een uiterst coole trouwambtenaar en alle, ja alle, gasten hadden eer gedaan aan de dresscode door in schitterende retro-kostuums en de welbekende Charlestonjurkjes op het huwelijk te verschijnen. We hebben vooraf aan de shoot nog overwogen of we de hele dag met één van onze  analoge camera’s uit het Interbellum zouden schieten, maar vanuit praktische overwegingen hebben we dat toch maar laten zijn.

En dan bovenstaande foto. Gezien de wedding van Ivar en Tamara zo’n unieke beelden heeft opgeleverd, zullen deze na ontwikkeling zeker een plek gaan krijgen op onze website. Voor deze sneak preview hebben we dus juist een foto gekozen die eigenlijk helemaal ontdaan is van de styling die de dag beheerste. Deze prent, door onze fotografe Priscilla geschoten, laat Ivar en Tamara precies zien zoals ze zijn; Vrolijk, out-of-the-box denkend, gek op kleurrijke fotografie en ze hebben aan één woord genoeg om invulling te geven en welk idee we als fotografen ook maar hadden.

OFFERTE AANVRAGEN