94 bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.6 ★★★★★ Lees hier de leuke reacties

Wedding | 29.06.2019 | Sietse, Martine & kids – Fika Zeewolde

Enjoying the extreme…

Wedding Sietse, Martine en kids op 29.06.2019 bij Fika in Zeewolde (voorheen KaapFlevo)

Wat was het een geweldige dag, vol liefde. Wel heel warm, maar de gasten waren allemaal heel relaxed!

Eind juni en een van de heetste dagen tot nu toe, met een temperatuurmeter in de auto, op je gsm en waar dan ook die zo nu en dan de 40 graden aantikte.
Vanuit hun huis in Vathorst naar een leuke Wedding fotoshoot locatie op weg naar Zeewolde. Het strand werd ‘m niet dus dan maar bij het scouting terrein voor een foto die de bruid gezien had met een bruidspaar op het dak van de Land Rover. Daarna een picknick met de kids op een schaduwrijk plekje, om daarna naar de jachthaven van Zeewolde te rijden, zodat het bruidspaar en kids een rondvaart konden maken met de boot.

De ontvangst van het bruidspaar geschiedde dan ook met aankomst van de boot bij een pier waar op dat moment héél veel mensen een duik namen in het meer om verkoeling te zoeken voor de hitte. Alle gasten verwelkomen het paar aldaar, met vervolgens op het witte strand een burgerlijk huwelijk ceremonie in de volle zon. Een ware uitdaging voor alle gasten en fotografen, maar gelukkig konden we daarna in de schaduw bij Fika verkoeling zoeken met een drankje en een stukje taart.

OFFERTE AANVRAGEN