94 bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.6 ★★★★★ Lees hier de leuke reacties

Trouwen Commanderij Montfoort

Jordie & Corine wonend in de regio Utrecht besloten om Montfoort te kiezen als dé mooiste plek voor hun huwelijksdag. De ceremonie vond plaats bij de prachtige Commanderij in Montfoort. De receptie, diner en feestavond in het gezellige Heren Van Montfoort.

Fotografisch gezien hebben Jordie en Corine bij ons een uitgebreid Wedding pakket gekozen waaronder het unieke receptieboek in bruidsalbum, een loveshoot vooraf aan het huwelijk, een uitgebreide bruidsreportage vanaf voorbereidingen tot en met een gedeelte feestavond, Personal Art Compleet, KayArt, Guestshoot, het uniek KayPhoto4u oblong bruidsalbum & het Family & Friends album.

Qua styling van de fotografie waren voor Jordie en Corine belangrijk dat er een leuke een verrassende mate van creativiteit terug te vinden was, maar ook mooie, spontane foto’s waar de sfeer en de interactie tussen de gasten centraal stond. Voor de bruidsreportage kozen ze juist voor wat meer detail gecombineerd met overzicht en de iets meer romantische, landelijke fotografie. Met dan wel ook weer een creatieve kijk op.

Wat zijn de foto’s mooi geworden, vol trots al meerdere keren bekeken. We zijn erg blij met de gastenomgeving. We krijgen niets anders dan zeer positieve reacties op de foto’s – reactie van Jordie & Corine

Ben je ook benieuwd wat de voor jullie best passende trouwfoto's gaan worden?

Vraag snel een afspraak aan om een persoonlijk advies te ontvangen,

De fotografen van KayPhoto4u Personal Art Wedding gaan een paar stapjes verder dan alleen wat leuke trouwfoto’s maken van jullie huwelijksdag.

Wij vinden namelijk jullie kijk op foto’s, hoe jullie een voorstelling hebben gemaakt van jullie aankomende huwelijksdag, jullie karakter en interactie met elkaar ook ontzettend belangrijk! Daarom gaan we graag in een persoonlijk gesprek met jullie een advies samenstellen, waarbij we in overleg met jullie samen, gaan bekijken welke styling qua bruidsfotografie het beste bij jullie past! Leuk om te ontdekken maar ook om zeker te weten dat je dé foto’s straks hebt waar je trots op bent en waar je naar blijf terugkijken!

OFFERTE AANVRAGEN