94 bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.6 ★★★★★ Lees hier de leuke reacties

Sneak Preview Wedding Bunschoten-Sparenburg en Amersfoort – 9 mei 2018

Sneak Preview Wilco en Lindsey – 9 mei 2018

Onderstaand de Sneak Preview van Wilco en Lindsey van hun huwelijk op 9 mei 2018. Een prachtige dag met geen wolkje aan de lucht en voor KayPhoto4u een beetje een thuiswedstrijd. Met Amersfoort en Bunschoten-Spakenburg als de setting, de Mariënhof in Amersfoort als feestlocatie en een prachtige open Volkswagen Kever uit 1973 en een fraaie retro-bus voor het vervoer van de daggasten kon er dan ook weinig misgaan.

Het lieve bruidspaar werd heel de dag vergezeld door hun trouwe viervoeter Woefie, die voor de chique een heel speciaal jasje mocht dragen. Zonder riem en amper zonder een goedbedoelde waarschuwing is de kleine knuffel niet van de zijde van Wilco en Lindsey geweken. Zelfs niet tijdens de kerkceremonie! Voor de fotoreportage hebben we de pittoreske haven van Bunschoten-Spakenburg en de welbekende, karakteristieke Paaldijk opgezocht. Ook hier was Woefie gewoon bij en bewees zich een echte poser.

Een ontspannen dag, ondanks een redelijk vol programma. De fotografen van KayPhoto4u hoorden er helemaal bij, wat er dan ook in resulteerde dat Wilco en Lindsey en al hun gasten helemaal op hun gemak waren bij alle fotomomenten. Bij De Mariënhof is er vanaf de loop van de middag heerlijk genoten van de prachtige tuin, een zalig diner en uiteraard een bruisend feest in de Rotisserie.

OFFERTE AANVRAGEN