94 bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.6 ★★★★★ Lees hier de leuke reacties

Sneak Preview Wedding Katwoude – 22 juni 2018

Layla en Paskal, wonend vlakbij Volendam, hadden al lang voor de datum de voorbereidingen in gang gezet en zo was dan ook alles tot in de puntjes geregeld op hun dag. In de ochtend eerst een glaasje champagne met de bruidsmeiden, daarna de ontmoeting waar de bruidegom via het bruggetje naar de achtertuin zijn bruid tegemoet trad.

De fotoshoot wilden ze graag op de Dam in Amsterdam en nog wat andere leuke plekjes in de binnenstad. Beiden gek op alles waar een kurk op zit moest natuurlijk ook een kurk de lucht invliegen op de Dam en tijdens de ceremonie een sabreermoment voor de bruidegom.

De bruidsmeiden verschenen bij de ceremonie in prachtige rode galajurken en de vrienden in pak met rode strik. Ook de labradoedel was met z’n vrolijke snoet van de partij. De BABS was een ware wedding cabaretier, die ik na de ceremonie ook nog even sprak. Hij vertelde me dat hij uren bezig is met het bedenken van leuke grappen en woordspelingen, alsof hij een cabaretshow voorbereid. Daarom neemt hij ook maar enkele huwelijken aan in de zomermaanden. Hij deed het in ieder geval fantastisch en ook oma en vriend van oma kregen het te verduren bij hem.

De feestavond was een ware happening, met een gala guestshoot door ons verzorgd, acts, speeches, veel gedans en mannen met hun broeken op de knieën. Een feest om niet snel te vergeten!

Waaauwww boven verwachting! Echt werkelijk prachtig! We kunnen niet wachten op de rest.Bedankt!

OFFERTE AANVRAGEN