94 bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.6 ★★★★★ Lees hier de leuke reacties

Sneak Preview Wedding – Hoeve Sparrendam Hoevelaken – 28 juni 2018

Elisa, Erik en Sara, een mooi gezin uit Baarn, die Hoeve Sparrendam in Hoevelaken vroeg dit jaar hadden gekozen als dé plek waar ze elkaar het ja-woord wilden gaan geven. De thuishaven voor de fotografen van KayPhoto4u, die hier regelmatig te vinden zijn en dan ook alle ins en outs van de locatie, plus mooie fotolocaties in de omgeving weten.

Dit mooie gezin troffen we bij de Open Dag van Hoeve Sparrendam en er was eigenlijk al meteen een klik! Erik was gecharmeerd van de autosloop foto en Elisa zag ook veel mooie foto’s op onze stand. We raakten aan de praat en eigenlijk niet meer uitgepraat. Die klik was er dan ook meteen weer in de vroege ochtend op die 28e juni. De grote dag! Stralende zon, een stralende bruid, prachtige bruidsmeiden en een bruidegom, niet in blauw pak maar een prachtige grijs/beige wat niet beter gematcht had kunnen zijn met z’n bruid.

Voor de fotoshoot gingen we naar de Larense Heide. Een jaar eerder hadden we ook een huwelijk met Larense heide als fotolocatie en Hoeve Sparrendam als trouwlocatie. Maar hoezeer de dagen ook op elkaar lijken te lijken, zo doen het nooit en zo ook de dag van Erik en Elisa niet. Het werd een prachtige, unieke dag, waar we alleen maar stralende mama’s, lachende papa’s, dansende kinderen en vrolijke vrienden, grootouders en andere gasten hebben gezien.

Een dag voor Erik, Elisa, Sara en hun familie/vrienden om zeker niet snel meer te vergeten!

Wauw!! Super! Dank jullie wel! Echt prachtig!

OFFERTE AANVRAGEN