94 bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.6 ★★★★★ Lees hier de leuke reacties

Sneak Preview Wedding Laage Vuursche 8 juni 2018 by KayPhoto4u

In het altijd weer mooi landelijke Laage Vuursche werd de huwelijksdag van Hendrie & Esther gevierd. Waar het de hele week tropische temperaturen had opgeleverd, werd de 8e juni een dag die startte met een hele hoop regen, dat tot in de namiddag aanhoudelijk aanhield. Dat weerhield het bruidspaar en haar gasten er niet van om er toch een prachtig feestje van te maken.
Na de ontmoeting waar de bruid met een T1 werd opgehaald gingen we door naar Voestalpine in Bunschoten Spakenburg voor de industrial setting foto’s en daarna naar Kasteel Groeneveld voor meer romantische setting. Na twee leuke en uiteenlopende bruidsreportages door naar de locatie, waar de gasten met een Engelse bus net arriveerden.

In de mooi aangeklede overdekte ceremonielocatie volgden de burgerlijk huwelijk ceremonie en de kerkelijke inzegening, gevolgd door heerlijke taart, een gezellige groepsportretten sessie, een guestshoot voor de dag- en avondgasten (waar later een bedankfoto van gemaakt is), de jongeren die 2x een gaaf nummer zongen dat op het lijf geschreven was voor het bruidspaar, opgevolgd door een gaaf ingestuurde openingsdans begeleid door een live band. Volop feest dus!

“Het was helemaal geweldig! Nogmaals bedankt. Ook de Sneak Peak is super leuk om terug te zien’

OFFERTE AANVRAGEN