94 bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.6 ★★★★★ Lees hier de leuke reacties

Sneak Preview Wedding Noordwijk – 11 mei 2018

Sneak Preview Richard & Elvira – 11 mei 2018 by KayPhoto4u bij Strandrestaurant Nederzandt in Noordwijk.

In 2016 ontmoetten we ze op een strandfestival bij Nederzandt. Ze deden bij ons mee aan een mini-loveshoot en zo ontstond het 1e contact. Ze waren dolblij met de foto’s en een aantal daarvan werden gekozen voor de trouwkaart. Op 11 mei was de grote dag aangebroken waar ze immens naar hebben uitgekeken en zoveel werk voor hebben gedaan. Prachtige details, veel handgemaakte specialties, nichtjes die prachtige dingen hadden gemaakt en gasten die ook op allerlei manieren betrokken waren bij deze bijzondere dag.

Wij werden ‘s ochtends warm verwelkomd door het gezin van Elvira en op een ander adres troffen we een emotionele Richard aan die eerst even een knuffel nodig had voordat we startten met foto’s maken. Beiden hadden een prachtige outfit gekozen. Volgens Molukse traditie belde Richard 3 keer aan bij de ouders van Elvira, waarna de vader van de bruid de bruidegom binnen haalde om zijn bruid te ontmoeten. Een mooi moment was dat.

Na een bakje koffie ging het bruidspaar met ons naar de fotoshoot locaties, (een tankstation, de duinen in Noordwijk, Hotel Oranje waar 18 jaar geleden het bruidspaar elkaar leerde kennen en natuurlijk het strand). Bij een stralende zon volgde een mooie ceremonie, waar het bruidspaar met Molukse tradities werd verrast door dierbaren, er werden vlinders opgelaten voor de niet aanwezige dierbaren en iedereen genoot, Ook de rest van de dag zat vol met stralende lachen, gitaar en zang, cadeautjes, mooie levensloop met 100 foto’s en een fijn samenzijn. Het bruidspaar en de gasten sloten de dag af op de dansvloer.

Speciaal voor Richard en Elvira hebben we dit cadeau voor ze gemaakt, een eerste terugblik op hun huwelijksdag:

 

OFFERTE AANVRAGEN