94 bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.6 ★★★★★ Lees hier de leuke reacties

Bruidsreportage Marienwaardt Beesd

Bram & Shaleleh kozen Mariënwaardt in Beesd om hun huwelijksdag met Nederlandse en buitenlandse gasten te vieren. Vanaf de voorbereidingen van de bruid tot het diner mochten wij aanwezig zijn om hun huwelijksdag te fotograferen. Als hun unieke bruidsfotografie concept hadden ze gekozen voor creatieve, romantische en geposeerde fotografie, waarbij zijzelf hoofdzakelijk in het middelpunt staan.

Voor de nabewerking van de fotografie kozen ze voor natuurlijke kleuren, afgewisseld met enkele artistieke KayArt foto’s, die later ook in het bruidsalbum zijn gekozen. Hier een kleine impressie van hun huwelijksdag. Copyright KayPhoto4u Personal Art Wedding Photography

Benieuwd naar jullie unieke bruidsfotografie concept?

KayPhoto4u laat jullie wensen & ideeën centraal staan in de bruidsreportage. Houd je van een romantische reportage, zoals deze? Of houd je liever van stoer en creatief? Of juist aandacht voor spontaniteit en de sfeer? Kies wat het beste bij je past. Deze reportage is volledig gebaseerd op natuurlijke kleuring, maar uiteraard mag je ook voor een kleurthema kiezen op de nabewerking. Neem snel contact op voor een vrijblijvend informatiegesprek en ontdek jullie persoonlijke stijl!

OFFERTE AANVRAGEN