94 bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.6 ★★★★★ Lees hier de leuke reacties

Bruidsreportage Kameryck

Cora en Tim, uit het mooie Kockengen kwamen in de zomer van 2015 bij ons op de lijn via een offerte site. Cora was net ten huwelijk gevraagd door Tim, die op geheel originele wijze een opblaasbare roeiboot in de woonkamer had gestald om haar letterlijk te vragen in het huwelijksbootje met hem te stappen. We kregen van Tim een erg mooi verhaal te horen tijdens de kennismaking.

Het unieke concept van KayPhoto4u sprak ze erg aan, want tot aan de kennismaking met ons waren ze er nog niet in geslaagd om een fotograaf te vinden die de beelden die zij in hun hoofd hadden voor de huwelijksdag, in de fotografie passend te krijgen. Ze kozen voor een mooie, kleurrijke Natural Style, met een echt Hollands karakter. Op weg naar de trouwlocatie Kamerijck in Kamerik, met een koets met paarden en wij met onze cabrio erachter, hebben we een hop off- hop on tourtje gedaan. Bij elk mooi plekje dat we zagen op de route werd gestopt en foto’s gemaakt.

Wat vooral al heel bijzonder was bij aankomst bij de bruid was het warme welkom door de bruid, ouders en 2 zussen. Er was direct een fijne klik en dat was ook de rest van de dag voelbaar. In 2016 hebben we nog een fotoshoot met ze gedaan bij Kasteel De Haar, nadat de kleine geboren was.

We vinden de foto’s fantastisch. Even weer lekker nagenieten van de dag!

 

Ook voor een mooie natuurlijke bruidsreportage kan je bij KayPhoto4u terecht

Vertel ons je wensen en wij gaan er iets moois van maken!

Elke bruidsreportage maken we passend. Van romantisch natuurlijk met wat meer geposeerde bruidsfoto’s tot juist zo spontaan en journalistiek mogelijk en zo min mogelijk geposeerd werken. Vertel ons je ideeën en plaatjes die jullie al in jullie hoofd hebben als jullie denken aan jullie huwelijk. Wij vertalen ze naar blijvende, mooie herinneringen.

OFFERTE AANVRAGEN