34 Bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.1 ★★★★☆ Lees hier de leuke reacties

Bruidsreportage Babberich

Hans en Kelly kwamen vlak na de zomer bij ons op de lijn voor hun huwelijk eind september 2016. Een mooie romantische vintage wedding op een volledig zelf aangeklede locatie in de tuinen van Restaurant De Stempel in Babberich. Ze waren erg enthousiast erover dat ze zelf bij ons konden aangeven hoe en wat ze graag wilden terugzien. Ook kozen ze voor Personal Art om nadruk te leggen op de romantiek en de vintage details waar veel zorg een aandacht aan was besteed op hun huwelijk.

Ze kozen voor twee fotografen, een guestshoot, Personal Art, KayArt en 360 graden fotografie, een mooi bruidsalbum en een zeer persoonlijke bedankkaart die we voor ze mochten ontwerpen voor de gasten.

Lees hier hun reactie op ons werk:

Wij zijn erg blij met onze bruidsrapportage zoals gemaakt door Karin en Leon. De foto’s zijn echt prachtig geworden, en een mooie eeuwige herinnering aan onze onvergetelijke dag. Eén van de dingen die wij bijzonder fijn vonden aan onze ervaring met Karin en Leon, was dat ze echt een team zijn dat goed op elkaar is ingespeeld. Daarmee vonden wij het ook een meerwaarde om twee fotografen te hebben, want veel bijzondere momenten van onze dag zijn vanuit verschillende perspectieven of op een verschillende manier vastgelegd. Daarnaast was het erg fijn om te merken dat Karin en Leon ervaren zijn. Ze wisten precies wat ze moesten doen, en hielpen ons goed door bijvoorbeeld onze fotoshoots heen. Wij wisten soms zelf niet goed wat we moesten doen, en dan stelden Karin en Leon ons op ons gemak en hadden ze leuke ideeën om ons te helpen. Bedankt Karin en Leon dat jullie onze fotografen waren!

Willen jullie ook een bruidsreportage die helemaal bij jullie past?

Informeer dan snel of de trouwdatum nog vrij is.

We hebben nog enkele data voor 2017 vrij. Voor 2018 en 2019 komen ook boekingen binnen.

Informeer dus snel of jullie huwelijksdatum nog vrij is.
Graag nodigen we jullie uit voor een gezellig en persoonlijk adviesgesprek om samen met jullie vast te stellen welke bruidsfotografiestijl het beste bij jullie past en welke opties jullie het meeste aanspreekt. Wij passen élke bruidsreportage volledig aan op de wensen en ideeën van het bruidspaar. De manier van vastlegging, waar gaan we focus op leggen, welk kleurgebruik etc… Geef het graag aan zodat wij de mooiste tijdloze herinneringen voor jullie op een professionele en persoonlijke manier kunnen vastleggen.

OFFERTE AANVRAGEN