94 bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.6 ★★★★★ Lees hier de leuke reacties

Bruidsreportage Zwolle

Rishi en Anne waren al een tijdje op zoek naar een fotograaf die goed wist hoe beide culturen samen te brengen in de fotografie, zo ook hun beide karakters, oog voor familie en familierelaties. Zij vonden ons en waren direct enthousiast. Ze kozen in hun Wedding Pakket voor twéé fotografen, lichte Personal Art en een aantal KayArt foto´s.

De stijl van fotografie wensten ze spontaan & journalistiek en in de reportage de focus op natuurlijk en vooral interactie met elkaar. Kleurgebruik ook in natuurlijke kleuren met enkele Personal & KayArt accenten. De zwart-wit KayArt foto’s in het Dominicaanse klooster zijn één van hun favorieten. De foto in de auto door de autoruit is gekozen als coverfoto voor het album en als wanddecoratie.

De locaties waren gekozen in hun woonplaats Zwolle, waaronder het Dominicaanse Klooster als een van de locaties voor de bruidsreportage en de Agnietenberg voor de burgerlijk huwelijk ceremonie en het verdere middagprogramma. De kerkelijke ceremonie vond plaats in het Kulturhus in Olst-Wijhe.

`We zijn echt hartstikke blij met de foto’s van jullie.We hebben de reportage nu een aantal keer goed bekeken en we zijn er héél erg blij ermee. Ook de KayArts zijn echt heel mooi geworden! Helemaal in onze stijl´ – Rishi & Anne.

Benieuwd naar jullie Personal Wedding concept?

Neem dan snel contact met ons op en informeer of jullie trouwdatum nog beschikbaar is. De data voor 2017 lopen al snel vol!

Een dagreportage zoals hierboven, met één fotograaf, is al mogelijk voor € 1.300,-
Al hebben we jullie nog veel meer moois te bieden met onze unieke Personal Art & KayArt, twéé fotografen (zien meer dan één), videografie highlights, photobooth, ontwerp trouwkaart, Wedding advies en tal van andere leuke & waardevolle opties.

OFFERTE AANVRAGEN