94 bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.6 ★★★★★ Lees hier de leuke reacties

98 / 13 april 2017 Aart & Deborah in Ridderkerk

sneak-preview-aart-deborah_by_kayphoto4u_webOm vijf uur stapten de bruid in Ridderkerk en Robin en ik in Amersfoort het bed uit voor de mooie huwelijksdag van Aart en Deborah.

De trouwreportage startte met de voorbereidingen van de bruid, opgevolgd door de ontmoeting van het bruidspaar, waarna we naar de Kralingse Plassen reden voor de bruidsreportage, terug naar het ouderlijk huis voor een lunch met de gasten en wat groepsfoto’s, naar het stadhuis in Ridderkerk voor de burgerlijk huwelijk ceremonie en daarna naar de buren van het stadhuis ‘Café Burgerzaken in Ridderkerk.

De 13e is een speciale datum voor ze. Deborah is op de 13e door Aart voor verkering gevraagd, ze is op de 13e jarig en nu dus ook op de 13e getrouwd met Aart.

De fotoshoot was volgens Deborah één van de mooiste elementen van de dag. Veel gelachen en vrolijke, grappige, speelse én romantische foto’s gemaakt tijdens de reportage op locatie. De rest van de dag vooral journalistiek, met natuurlijk de highlight bij de ceremonie waar het bruidspaar een echtpaar is geworden. Direct na de ceremonie volgde een mooie verrassing voor ze met een setje mooie witte duiven oplaten voor het stadhuis.

kayphoto4u_copyright_dsc1997

OFFERTE AANVRAGEN