94 bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.6 ★★★★★ Lees hier de leuke reacties

94 / Floris & Inge trouwen bij Kasteel Poelgeest & Delfland – KayPhoto4u

Floris & Inge trouwen bij Kasteel Poelgeest & Delfland – KayPhoto4u

 

trouwen delfland, kasteel poelgeest, trouwen kasteel poelgeest, bruidsreportage kasteel poelgeest, trouwfotograaf kasteel poelgeest, bruidsfotograaf kasteel poelgeest, trouwfoto's kasteel poelgeest, trouwreportage kasteel poelgeest, kasteel poelgeest, oegstgeest, delfland, voorjaar huwelijk, huwelijksreportage, huwelijk kasteel poelgeest, kayphoto4u, bruidsfotograaf4u. bruidsfotograaf4u.nl, kayphoto4u personal art wedding,

 

Reactie van Inge op de Sneak Preview:

Hoi Karin en Leon, helemaal te gek die preview. Wij kunnen niet wachten om de rest te zien! ?

Floris en Inge, een mooi en jong paar uit het Delflandse hadden de prachtige locatie Kasteel Poelgeest gekozen waar hun huwelijksdag op 26 april gevierd ging worden. De fotografen Karin en Leon van KayPhoto4u mochten daarbij zijn om de trouwfotografie voor hun huwelijksdag te verzorgen, van voorbereidingen bruid en bruidegom tot ergens in de feestavond, een mooi en compleet verhaal dus.

Voor de bruidsreportage fotoshoot hadden we een leuke uitdaging. Waar Inge toch echt ook wel graag wat geposeerde, statige foto’s wilde, was Floris veel meer van de grappige en speelse foto’s. Het werd dan ook een fraaie mix van beide ingrediënten, naast uiteraard ook de creatieve, maar vooral ook journalistieke fotografiewijze waar KayPhoto4u ook veel voor gekozen wordt. Als locaties mocht de orchideeënkwekerij van de ouders niet ontbreken, zo ook het Delflandse landschap en de tuinen van Kasteel Poelgeest. Als out-of-the-box locatie hadden ze onze tip opgevolgd voor Lijm & Cultuur in Delft. Inge was direct verliefd op de ketelruimte en daar hebben we dan ook het slot van de fotoshoot gefotografeerd.

 

 

 

OFFERTE AANVRAGEN