94 bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.6 ★★★★★ Lees hier de leuke reacties

93 / Evert-Jan & Elena trouwen in Neerijnen & Haaften 6 mei 2017 KayPhoto4u

93 / Evert-Jan & Elena trouwen in Neerijnen & Haaften 6 mei 2017 KayPhoto4u

bruidsfotograaf, trouwfotograaf, bruidsfotograaf4u.nl, bruidsfotograaf4u, kayphoto4u, trouwen meteren, trouwen neerijnen, stadhuis neerijnen, trouwen neerijnen, trouwfotograaf neerijnen, trouwfotograaf meteren, trouwfotograaf haaften, trouwen haaften, creatieve bruidsfotograaf, journaliistieke trouwfoto's, trouwfoto's, trouwreportage neerijnen, bruidsreportage neerijnen

 

De reactie van het bruidspaar op de Sneak Preview:

WOW! Wat een geweldige foto’s!! We zijn er nu al enorm blij mee, en enorm benieuwd naar de overige foto’s. (Evert-Jan)

Lovely! <3 Thank you so much Karin & Leo, not only for your talent to portray our personal happiness in photos, but to guide us all along this special day for us, family and friends, as well. Beautiful memories!

Evert-Jan en Elena, een bijzonder paar dat menig afstand heeft moeten doorstaan voordat ze deze trouwdag mochten vieren. Elena een echte Mexicaanse en Evert-Jan, een echte Meterse Hollander hebben elkaar gevonden voor het leven. Symboliek rondom hun liefde stond dan ook centraal op hun dag, met een geborduurd lapje stof in de trouwjurk, een medaille aan de trouwjurk middelband, een walnoot, de twee trouwdata in de kraag van Evert-Jan’s pak. Al was het de bedoeling dat het een intiem huwelijk zou worden, veel familie en vrienden uit Mexico waren naar Nederland gekomen om dit bijzondere paar in het echt verbonden te zien worden. In november gaan ze het nog eens dunnetjes overdoen in Mexico, maar voor nu zijn ze in ieder geval als Nederlandse inwoners een getrouwd paar.

Het paar mochten we leren kennen via een ander paar dat ons ook gekozen heeft als de bruidsfotografen voor hun huwelijksdag later dit jaar. Dat vinden we natuurlijk erg leuk.
Daags na de kennismaking van dit paar had ik in alle vroegte Elena aan de lijn, met de dringende vraag of wij ook alsjeblieft hun huwelijksfotograaf wilden worden en of wij nog vrij waren die dag.

De dag is vastgelegd met twee fotografen vanaf voorbereidingen bruid en bruidegom tot na de ceremonie en groepsfoto’s.
Als locatie voor de fotoshoot was het meer van Haaften gekozen, waar uitzicht was op de molen en de kerktoren, maar ook de plek die Evert-Jan twee jaar geleden aan Elena liet zien toen zij voor het eerst naar Nederland kwam. Op een mooi stukje landtong dansten ze saampjes, helemaal opgaand in elkaar en in de prachtige natuur. Dat moment werd nog eens dunnetjes over gedaan tijdens de fotoshoot. Een leuke mix van ideetjes van Elena en Evert-Jan, alsook ideetjes die wij voorlegden werd de fotoshoot een mooie mix van romantiek en liefde, maar ook speels en met lekker gek doen.

 

Link naar Facebook Social Media album, met gekozen foto’s door Evert-Jan & Elena

OFFERTE AANVRAGEN