94 bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.6 ★★★★★ Lees hier de leuke reacties

89 / 17 juni 2017: Guido en Laura trouwen in Stadhuys Gouda & Zzamen in Zoetermeer

Trouwen in Stadhuys Gouda en Zzamen Zoetermeer Bruidsfotograaf4u / KayPhoto4u

Laura en Guido, trotse ouders van een mooi kereltje, besloten op 17 juni 2017 in het huwelijksbootje te stappen. Als locatie voor de ceremonie hadden ze het prachtige, authentieke Stadhuys in Gouda gekozen. Dit was nog best een uitdaging op een zaterdag waar er rondom het Stadhuys een weekmarkt gaande was, maar ook nog een braderie. Daar moest het bruidspaar tussendoor om bij het Stadhuys te komen, maar ook moesten bij het Stadhuys nog een paar groepsportretten gemaakt worden en een speciaal ingehuurd draaiorgel beluisterd worden. Het is allemaal gelukt!

De weersverwachtingen waren omstreden, maar wij konden tussen de buitjes door toch gelukkig een vrolijk en speelse fotoshoot maken. De kleine fiat 500 was daarin ook een dankbaar object. Van schommel tot glijbaan tot een bruid hollend achter de fiat 500 aan. Niets was Guido en Laura te gek, zolang het maar een lach opleverde. Ook hun mannetje kwam nog even buurten tijdens de fotoshoot.

Na de fotoshoot op weg naar het Stadhuys in Gouda, waar een mooie ceremonie plaatsvond en ook het kleine mannetje van Guido en Laura de show steelde toen hij ook wel graag de akte mee wilde tekenen en zeker niet de pen wilde terug geven. Hilarisch.

Na de ceremonie reed het deels Nederlands en deels internationale gezelschap naar de mooie plek Zzamen, op de grens van Den Haag, in Zoetermeer. Een mooie Hoeve die je voor het hele weekend kunt huren, inclusief slaapplekken voor de gasten. Wel moet je verder alles zelf regelen. Dus de catering, de aankleding, het diner. Guido en Laura hadden een fantastische ceremoniemeester met stevige roots in de horeca wereld. Hij wist overal de juiste mensen vandaan te halen die de catering, een heerlijke luxueuze haute cuisine barbecue, de aankleding etc. op professionele wijze op zich namen. Het was een gezellige dag waar Laura en Guido nog met veel plezier op terugkijken. Zie foto’s van de Sneak Preview en hun favoriete facebook profielfoto.

Wat een super mooi cadeau!!??? Echt een wauw gevoel kregen we erbij toen we de foto’s zagen. We zijn erg benieuwd naar de overige foto’s en kunnen niet wachten totdat we die kunnen zien. – reactie Laura & Guido
facebook_profielfoto_copyright_kayphoto4u_kp__4789 kayphoto4u, bruidsfotograaf4u.nl, bruidsfotograaf4u, Zzamen, trouwen ZZamen, trouwen Zoetermeer, Trouwen Stadhuys Gouda, Stadhuys Gouda, Huwelijk Stadhuys Gouda, trouwen Gouda, bruidsfotograaf, trouwfotograaf, huwelijkfotograaf, huwelijk, trouwen, wedding, award winning wedding photography, wedding photographer,

OFFERTE AANVRAGEN