94 bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.6 ★★★★★ Lees hier de leuke reacties

88 / 22 juni 2017 Arjan & Wietske trouwen in Ketelhuis & Park Randenbroek Amersfoort

22 juni 2017 Arjan & Wietske trouwen in ketelhuis Amersfoort kayphoto4u bruidsfotograaf4u

Wietske en Arjan, in alles een eigentijds en eigenwijs paar, staand voor liefde, attentheid en mooie dingen in het leven. De 22e juni werd de dag waar ze lang naar hadden uitgekeken en het thema was hun favoriete verhaal ‘Alice in Wonderland’. De hele huwelijksdag stond dan ook in het teken van Verwondering, rabbits etc. Erg leuk om te zien hoe ze dit subtiel verwerkt hadden op de locatie, met een Alice in Wonderland panty die de bruid de hele dag in 32 graden gedragen heeft en een konijn op de huwelijksakte.

Al bij de eerste kennismakingen was er direct een leuke klik en verstandhouding, dat bij de persoonlijke kennismaking werd bevestigd. Ook de Personal Art fotografie was meteen iets waar ze zich in herkenden en wat dan ook zeker als optie op de fotografie erbij gekozen werd.  We bleven tot aan het huwelijk contact houden over de invulling van de trouwfotografie (maar ook al voor later op het jaar nog een fotoshoot). Uiteraard moest ook op hun huwelijksdag IETS fout gaan, zoals dat hoort. Dat ontstond al direct bij de voorbereidingen van de bruid. Bruid en ik kwamen op het idee om de bruidsjurk aan de gordijnroede te hangen in de erker bij haar ouders thuis. Zo was er ook een mooi uitzicht op de nieuw aangelegde tuin van papa en mama die daar maandenlang hard aan hadden gewerkt. Maar je voelt ‘m vast al aankomen. De jurk werd mooi opgehangen, het plaatje was prachtig, maar voordat we die op foto konden vastleggen kwam de jurk én gordijnroede naar beneden zeilen. Dat was even schrikken! Gelukkig hoorden we later dat de gordijnenadviseur verzekerde dat als het nu niet was gebeurd het vast niet lang meer zou geduurd hebben. Na 20 jaar was de gordijnroede ook wel echt toe aan vernieuwing.. pffff.

Eigenlijk was het maar goed dat dit gebeurde, want we vonden daardoor een nog veel mooier plekje in de tuin, in de rozen pergola, die perfect kleurde bij de rode schoentjes van de bruid. Ook de ontmoeting van het bruidspaar was in de tuin, waar de bruidegom arriveerde en vol verwondering zag dat zijn bruid had gekozen voor een ware prinsessenjurk. Een rondje 180 graden om de bruid heen, zijn ogen uitkijkend.

De fotoshoot werd gemaakt in het mooie Park Randenbroek in Amersfoort, waar ook nog een lieveheersbeestje de show stal maar zij zelf ook. Van samen een bordspel spelen tot een brief lezen van een penvriendin tot swierend over het veld gaan en dan samen vallen, bovenop de fototassen. Ook het al uit de jaren 50 stammende koffertje van de mama van de bruid mocht niet ontbreken bij de fotoshoot.

Daarna snel door naar het Centraal Ketelhuis in Amersfoort, op de wagenwerkplaats. Nog snel op de wagenwerkplaats wat fotootjes gemaakt om daarna de gasten te ontmoeten. De hele dag was het bloedverzengeld heet met 32 graden en volle zon, maar toen de gasten en het bruidspaar buiten aan tafel wilden gaan, kwamen dikke, zwarte wolken, opgevolgd door een fikse onweersbui wat extra cachet geven aan de dag.

Om klokslag 19:00 uur startte de ceremonie met aansluitend de inzegening, aanschouwd door heul veul gasten, opgevolgd door de groepsportretten sessie, een ware uitdaging om 100 man voor je te winnen, die je nog allemaal niet eerder gezien hebt, maar ook dat is gelukt. De feestavond zat vol met goochelaars en we hoorden later dat de vriendinnen van de bruid zelfs de goochelaars het nakijken hadden gegeven met een prachtige goochelaarstruc. (Arjan is ook volleerd goochelaar). De hele avond dikke pret, veel acts en speeches. Het bruidspaar werd aan het einde van de avond in een taxi gezet, met een tasje waarin een tandenborstel en paracetamol zat (maar geen kleding) en naar een hotel gebracht. De dag erna hebben Arjan en Wietske gewoon weer hun trouwkleding aangetrokken en nog een dagje lol gehad in trouwkleding, waarbij menig voorbijganger de ogen uitkeek. Bij thuiskomst werden ze door hun buurman verrast door een Special Edition hartjespizza. Twee dagen dikke pret voor dit mooie paar. Hieronder hun reacties en natuurlijk de Sneak Preview, met het Alice in Wonderland lettertype.

Wij willen jullie enorm bedanken voor jullie bijdrage als fotograaf aan ons huwelijk afgelopen donderdag! Wij stuiteren nog volop na van alles wat we hebben meegemaakt. Dank voor jullie werk tijdens de dag om alles vast te leggen. Karin, ik maak je graag het compliment dat je je hebt laten zien als een echte professional. Je hebt ons op een hele prettige manier geïnstrueerd. Het was leuk en mooi om te zien hoe jullie samen werkten :-)
Een extra dank voor dat je insprong bij het maken van de groepsfoto’s. Jij had de ervaring en het overwicht op de groep om ook daar een succes van te maken. Zeer gewaardeerd dat je nog even bleef. Ik hoop dat het voor jullie ook een leuke dag was en veel succes en creatief plezier gewenst met het verwerken van de foto’s! –
Deze sneak preview smaakt naar meer… ????‍❤️‍?
Dank je wel Karin dat je op deze onvergetelijke dag erbij was! Als deze sneak preview al zo prachtig is, hoe zal de rest dan zijn….?!
– reactie Arjan & Wietske

 

bruidsfotograaf4u, bruidsfotograaf4u.nl, kayphoto4u, trouwfotograaf amersfoort, bruidsfotograaf amersfoort, trouwfotograaf amersfoort vathorst,  trouwen ketelhuis amersfoort, ketelhuis amersfoort, centraal ketelhuis, wagenwerkplaats amersfoort, trouwen amersfoort, huwelijk amersfoort, alice in wonderland, wedding photographer, trouwfotograaf, bruidsfotograaf, twee fotografen huwelijk, trouwfoto's, huwelijksreportage, trouwreportage

 

OFFERTE AANVRAGEN