94 bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.6 ★★★★★ Lees hier de leuke reacties

87 / 23 juni 2017: Rense & Woudianne trouwen in EC Europoort en Lommerrijk Rotterdam

23 juni 2017 Rense & Woudianne trouwen in EC Europoort en Lommerrijk Rotterdam Kayphoto4u bruidsfotograaf4u

 

Rense en Woudianne, wat een lief paar. Intens lief voor elkaar, zonder restricties, eigen belang of schroom. Prachtig was dat om te zien hoe bijzonder zij met elkaar omgaan. Wij mochten gelukkig de fotografen zijn die hun trouwdag op 23 juni 2017 gingen vastleggen en daar waren we heel erg blij mee.

De ochtend startte in beiden een aparte B&B, waar bruid en bruidegom de voorbereidingen troffen, nog geen 500 meter van elkaar vandaan.
Voor de ontmoeting mocht de bruidegom wel aanbellen, maar vervolgens moest hij met de rug naar de deur toe wachten totdat zijn mooie bruid hem vastpakte. Daarna mocht hij pas omdraaien, om helemaal blij verrast te zijn met hoe mooi ze was. Ook ouders en familie waren blij ze te zien.
Voor de fotoshoot gingen we naar de Kralingse plas. Daar waren we in april ook al geweest voor de fotoshoot van Aart en Deborah. Een mooie mix van romantische, maar ook typisch Rense’s gekkigheid erbij betrokken en ook speelse, grappige settings samen bedacht. Ook hun aller, allereerste ontmoeting, op dat bankje daar op het terras.. toen nog verlegen en onzeker, nu vol overtuiging enkele uren verwijderd van dat mooie ‘Ja woord’ werd op de foto gezet.

Na de fotosessie werden ze door hun gasten opgewacht bij de mooie locatie Lommerrijk in Rotterdam voor een gezellige lunch. Daarna werden de gasten verrast met een leuke boottocht samen met het bruidspaar over de Bergse plas, met aansluitend een onwijs grappige groepsfoto sessie en acts & speeches. Aa het begin van de avond reden we naar EC Europoort voor de kerkelijke inzegening. Wat een prachtig samenzijn was dat.

WAUW!! Super leuk!! We zijn er heel blij mee! Dankjulliewel dat jullie onze dag vast wilden leggen! We hebben genoten met jullie en we zijn na deze preview nog nieuwsgieriger naar de reportage!! – reactie Rense & Woudianne

bruidsfotograaf4u, kayphoto4u, trouwfotograaf rotterdam, bruidsfotograaf rotterdam, huwelijksfotograaf rotterdam, trouwreportage kralingse plas, trouwfoto's kralingse plas, kralingse plas, bruidsreportage kralingse plas, trouwen lommerrijk, lommerrijk, trouwen, wedding, wedding photography, wedding photographer

OFFERTE AANVRAGEN