94 bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.6 ★★★★★ Lees hier de leuke reacties

85 / 24 juni 2017 Germa & Erik – Tuinhuwelijk Voorthuizen

Germa en Erik hebben we ontmoet op een trouwbeurs en daarna startte een leuke tijd. Vooruitlopend op het huwelijk, een tuinhuwelijk in Voorthuizen, ontwierpen we een unieke trouwkaart waar we foto’s hebben gemaakt van hun klompen, want Erik loopt echt  altijd op klompen. Germa had speciale klompen met hakken laten maken voor de dag, waar niet echt op te lopen viel maar dat mocht de pret niet drukken. Deze dag was met twee teams ingevuld en zo troffen ook Leon en Priscilla een regenachtige dag aan wat erg jammer was, want Germa en Erik hadden een prachtig country landelijk tafereel gebouwd in hun enorme achtertuin. Mooi aangekleed met fraaie decoraties en een grote tent, hooibalen enz.

Voor de fotoshoot reden we naar Kasteel De Schaffelaar in Barneveld. Helaas ook met veel regen maar dat kon het bruidspaar niets schelen. In de volle regen hadden ze volop plezier met foto’s maken, waar de fotografen druk doende waren om hun camera gear nog enigszins droog te kunnen houden. Op de terugweg troffen we nog een moo veld aan en toen was het ook eindelijk droog. Daar konden we nog even mooie foto’s maken met de auto erbij.

Tegen de tijd dat we aankwamen in Voorthuizen was Germa’s jurk al doorweekt en vies van de regen en modder maar dat maakte haar allemaal niets uit. Ze straalde van oor tot oor. De ceremonie was prachtig, waarbij ze op een met hooibalen gemaakte trouwzetel de ceremonie doorstonden. Na de ceremonie, wederom tussen regenbuien door de groepsportretten, de guestshoot en heel veel lol. Een openingsdans opgevolgd door mannen met klompen die er stevig de maat mee inzetten. Het was ondanks het slechte weer een spetterend feest.

 

Reactie Germa en Erik:

Wow! Ontzettend gaaf! We gaan weer terug naar onze geweldige dag!
Liefs van ons!

2017-06-24-germa-en-erik

OFFERTE AANVRAGEN